Γεωργαντζόγλου: «Δύσκολη, όχι ακατόρθωτη η άνοδος»

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και στην ΑΕΚ εξακολουθούν να ονειρεύονται την επάνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία, παρότι έχουν μείνει πίσω στην κατάταξη της Α2.

Την αισιοδοξία του για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της «Ένωσης» εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο πρόεδρός της, Νίκος Γεωργαντζόγλου, μετά τη χθεσινή (18/02) νίκη επί των Ικάρων Σερρών: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, γιατί χρειαζόμαστε άλλες 11 νίκες, μήπως και γίνει το θαύμα. Δηλαδή, η κατάκτηση μίας εκ

των δύο πρώτων θέσεων της βαθμολογίας. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να έχουμε τη σημερινή (χθεσινή, 18/02) απόδοση σε όλα τα παιχνίδια. Τα κεφάλια πλέον πρέπει να είναι μέσα και να προετοιμαστούμε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα έχουμε το Σάββατο (25/02) με το Πέραμα».

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ευχαρίστησε, στη συνέχεια, τους φιλάθλους για τη στήριξή τους σε ακόμη ένα παιχνίδι κι αφιέρωσε τη νίκη της ΑΕΚ επί των Ικάρων στο γιο του, Χρήστο: «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στο γιο μου, που ήρθε για πρώτη φορά στο γήπεδο και έφερε... γούρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα