Εύκολα 1-0 την Προοδευτική η Ζάκυνθος

Πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 1-0 επιβλήθηκε η Ζάκυνθος της Προοδευτικής, χάρις σε γκολ του Διαμαντόπουλου στο 51'.

Σημαντική νίκη πήρε η Ζάκυνθος κόντρα στην Προοδευτική με 1-0, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες «καίγονταν» για βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, με τους φιλοξενούμενους να μη μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Γεωργίου.

Λιβέρης, Κόντι και Κυπαρίσσης ήταν η τριάδα της Ζακύνθου που δημιουργούσε

τους μεγαλύτερους κινδύνους στην εστία της Προοδευτικής, όμως από την ομάδα του Ζόραν Γέφτοβιτς έλειπε η ευστοχία στην τελική ενέργεια.

Η κλασική φάση μπορεί να έλειπε από το παιχνίδι, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, με την ομάδα του Τάκη Μανδραφλή να ψάχνει τις αντεπιθέσεις.

Το γκολ για την Ζάκυνθο, η οποία το δικαιούταν, ήρθε στο 51' με τον Διαμαντόπουλο. Ο παίκτης των γηπεδούχων έκανε το δυνατό σουτ από την γωνία της περιοχής, νικώντας τον Αρχοντάκη για το 1-0.

Από 'κει και πέρα η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, παρά το γεγονός πως η ομάδα του Κορυδαλλού προσπάθησε να πιέσει. Η Ζάκυνθος πίεζε και έψαχνε το δεύτερο γκολ και έφτασε πολύ κοντά στο 88'. Ο σκόρερ του αγώνα, Διαμαντόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Αρχοντάκη, όμως τον νίκησε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, με τη Ζάκυνθο να παίρνει μια σημαντική νίκη στην προσπάθει που κάνει να μπει «σφήνα» στην πρώτη τριάδα.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ζόραν Γέφτοβιτς): Γεωργίου, Λιβέρης (92' Νεόφυτος), Καλλιβωκάς, Χαρτσιάς, Διαμαντόπουλος, Σαμαράς, Κωστάκης, Κυπαρίσσης, Στρατομήτρος, Κόντι (84' Τσάνης), Τσιριγώτης (89' Τεπετός)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Τάκης Μανδραφλής): Αρχοντάκης, Βασιλάκος, Παπανικόλας, Σάμιος (70' Γρίβας), Λύγκος, Μηνάς (82' Κουρτάνοβιτς), Μπέλερης, Μπερνιδάκης, Τσουλάκος (63' Αλεξίου), Πολυχρονίδης, Ερρίκος

Keywords
Τυχαία Θέματα