«Ευχαριστώ» Ηρακλή στον συγκλονιστικό κόσμο!

Μια ημέρα μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Νόλικο Μασέικ, ο Ηρακλής με ανακοίνωσή του ευχρίστησε τον κόσμο της ομάδας που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό του Ευόσμου, δημιουργώντας «μαγική» ατμόσφαιρα.

Αποθεωτικά είναι τα σχόλια για τον κόσμο του Ηρακλή τόσο από τη βελγική ομάδα που γνώρισε την πρώτη της ήττα την εφετινή σεζόν, όσο και από την ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.Μάλιστα, το νούμερο θεατών που αναγράφεται στην

επίσημη ιστοσελίδα της CEV φτάνει τους 2.750!

Όπως και να έχει το ΤΑΑ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο όχι μόνο για την στήριξη της εξέδρας που «έβραζε» αλλά και για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν στο πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ΤΑΑ Ηρακλής ευχαριστεί τον συγκλονιστικό κόσμο του Ηρακλή για την απίστευτη συμπαράσταση του στην ομάδα μας, κατά την διάρκεια του σπουδαίου αγώνα με την Νόλικο Μαασέικ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτούς τους φιλάθλους πετύχαμε πολλά. Με αυτούς τους φιλάθλους μπορούμε ακόμα περισσότερα.

Η παρουσία τους στο ΔΑΚ Ευόσμου ήταν η αρχή. Η παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια είναι απαραίτητη και η βοήθεια τους μεγάλη. Ηθικά στηρίζοντας την ομάδα και οικονομικά το τμήμα με αγορά εισιτηρίων και διαρκείας.

Το επόμενο μας ραντεβού το Σάββατο (22/10, 19.00) στο ΕΓ Μίκρας για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Με αυτόν τον κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...»

Keywords
Τυχαία Θέματα