Διπλός προβληματισμός στον Ολυμπιακό

Προβληματισμένοι σε δύο μέτωπα φέρονται να είναι οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού.

Από τη μία η μέτρια εμφάνιση στο χθεσινό (21/04) δεύτερο προημιτελικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και από την άλλη το γεγονός πως έχει «βραχυκυκλώσει» ο προγραμματισμός της προετοιμασίας τους, εν όψει του Φάιναλ Φορ

της Κωνσταντινούπολης, είναι δύο σημαντικοί λόγοι για τη δημιουργία «πονοκεφάλου» στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Βάσει της σχετικής πληροφόρησης που έχουν οι Πειραιώτες, η οποία όμως είναι ανεπίσημη, θα δώσουν την πρώτη αναμέτρησή του για τα ημιτελικά κόντρα στον Πανιώνιο την Τρίτη (24/04). Αν κι εφόσον η σειρά ολοκληρωθεί σε τρεις αγώνες (για την πρόκριση στον τελικό χρειάζονται τρεις νίκες), τότε από τις 28 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαΐου, οπότε κι έχει προγραμματιστεί ο ημιτελικός με την Μπαρτσελόνα, οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα μείνουν χωρίς αγώνα. Αντίθετα, οι Καταλανοί έχουν γεμάτη «ατζέντα» μέχρι το Φάιναλ Φορ, άρα θα διατηρήσουν το ρυθμό τους και την ετοιμότητά τους.

Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού έμεινε προβληματισμένο από την εικόνα της ομάδας του, κυρίως στην επίθεση, στη χθεσινή (21/04) αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. Οι Πειραιώτες περιορίστηκαν στους 68 πόντους, κάτι που προβλημάτισε το Σέρβο τεχνικό, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και για την απώλεια των επιθετικών ριμπάουντ. Τους παίκτες περιμένει πλέον πολλή δουλειά, προκειμένου να διορθώσουν τα κακώς αγωνιστικά κείμενα εν όψει της συνέχειας σε Α1 και Ευρωλίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα