«Διπλό» χτύπημα των διδύμων Sedin στη Μινεσότα

Αν και ήταν αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Henrik Sedin, μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, Daniel, οδήγησαν τους Βανκούβερ Κανάκς στο εκτός έδρας 5-2 επί των Μινεσότα Ουάιλντ.

Οι δύο Σουηδοί επιθετικοί βρήκαν δίχτυα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε βάρος των «τρελών». Πάντως, ο Henrik είχε πρόβλημα στο πόδι, αλλά το ξεπέρασε συμπληρώνοντας... 553 ματς χωρίς απουσία. Σημειώνουμε πως ο αμυντικός των Κάλγκαρι Φλέιμς, Jay Bouwmeester, έχει το μεγαλύτερο ενεργό σχετικό σερί με 559 αγώνες.

Πάντως, ο Dany Heatley άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους

στο 13ο δευτερόλεπτο, το οποίο ήταν το ταχύτερο γκολ στην ιστορία των Ουάιλντ. Ακολούθησε μονάχα ο Devin Setoguchi, ο οποίος μείωσε σε 4-2, 4:02 πριν την λήξη της αναμέτρησης.

Στο μεσοδιάστημα «μίλησαν» οι Sedins, ο Maxim Lapierre και ο Manny Malhotra, Στο τέλος, ο Ryan Kesler διαμόρφωσε το 5-2 σε ανυπεράσπιστη εστία.

Το μοναδικό θετικό για τους γηπεδούχους σε αυτό το παιχνίδι είναι πως επέστρεψε ο αρχηγός τους, Mikko Koivu. Ο Φινλανδός σούπερ σταρ απουσίασε από τους οκτώ τελευταίους αγώνες λόγω τραυματισμού στον ώμο.

Έτσι, ο σύλλογος του Σέιντ Πολ της Μινεσότα έμεινε στους 58 βαθμούς και στην 10η θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, οι πρωτοπόροι της Northwest συμπλήρωσαν 73 και βρέθηκαν έναν βαθμό μακριά από το ρετιρέ της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα