Τέρμα στο σερί των Ντέβιλς από τους Μπλους

Έστω και στα πέναλτι, οι Σέιντ Λούις Μπλους επικράτησαν των Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς ύστερα από το 3-3 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Ο T.J. Oshie πέτυχε το μοναδικό γκολ της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή και ο Brian Elliott σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των... μετρ των πέναλτι, Ντέβιλς, οπότε ο επιπλέον βαθμός κατέληξε στους «μπλε». Οι «διάβολοι» ηττήθηκαν για τέταρτη φορά στην συγκεκριμένη διαδικασία, ενώ έχουν καταγράψει 9 επιτυχίες στα πέναλτι. Ακόμα είχαν

εισέλθει στον αποψινό (ξημερώματα 10/02) αγώνα με πέντε σερί νίκες.

Μάλιστα ο προαναφερόμενος τερματοφύλακας, Elliott, αντικατέστησε τον Jaroslav Halak, στο 3-2 υπέρ των «διαβόλων» και συνέχισε «τέλειος» με 15 αποκρούσεις στο παιχνίδι και άλλες τρεις στα πέναλτι. Οι Chris Stewart, David Perron και Patrick Berglund βρήκαν δίχτυα για τους φιλοξενούμενους στην κανονική διάρκεια, ενώ οι Zach Parise, Adam Henrique και Patrick Elias «κέρδισαν» τον Halak.

Συνολικά οι Μπλους είχαν περισσότερες ευκαιρίες να «καθαρίσουν» το ματς, αλλά τελικά πήραν το «δίποντο» στα πέναλτι. Έτσι εδραιώθηκαν στην τέταρτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL με 71 βαθμούς, ενώ οι Ντέβιλς συμπλήρωσαν 66 και παραμένουν στην πέμπτη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα