Δεν… ξεχνά ο Theo Epstein

Σαν πρόεδρος των Σικάγο Καμπς, ο Theo Epstein παραμένει «κολλημένος» με τους περσινούς Μπόστον Ρεντ Σοξ και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Πέρσι οι «κόκκινες κάλτσες» απώλεσαν σημαντικότατο σχετικό προβάδισμα και αποκλείστηκαν από τα playoffs με διαδοχικές ήττες στο τέλος της σεζόν. Πάντως ο Epstein κατέκτησε το World Series δύο φορές σαν GM των Ρεντ Σοξ και πλέον φιλοδοξεί να

οδηγήσει τους Καμπς στον πρώτο παγκόσμιο τίτλο τους από το… 1908.

Κάρτα… Justin Bieber

Εξασφάλισε κάρτα με αυτόγραφο του Justin Bieber και ο closer pitcher των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, J.J. Putz, δηλώνει υπερήφανος. Άλλωστε έκανε επίδειξη του νέου του περιουσιακού στοιχείου στους συμπαίκτες του.

Δύο σερί ήττες για τον Axford

Εμφανώς προβληματισμένος είναι ο closer pitcher των Μιλγουόκι Μπρούερς, John Axford, ύστερα από δύο σερί ήττες. Πέρσι έκανε 43 διαδοχικά saves, αλλά φέτος είναι φανερά… πεσμένος. Πάντως η θέση του δεν κινδυνεύει… ακόμα.

Ξεκίνησε ο Roy Halladay

O δεξιόχειρας pitcher των Φιλαδέλφεια Φίλις, Roy Halladay, πήρε μέρος στο πρώτο του παιχνίδι με αναπληρωματική ομάδα, ύστερα από τον μυϊκό του τραυματισμό. Θυμίζουμε πως έχει μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα. Στο ίδιο ματς πήρε μέρος ο Chase Utley, που ταλαιπωρείται από το αριστερό του γόνατο και προσπαθεί επίσης να επανέλθει στο βασικό σχήμα των Φίλις.

Επιστρέφει ο Matt Carpenter

Από την επόμενη Τρίτη πιθανότατα θα υπολογίζεται ο Matt Carpenter από τους Σέιντ Λούις Κάρντιναλς. Πρόκειται για έναν από τους πολλούς τραυματισμένους παίκτες των παγκόσμιων πρωταθλητών.

Αποδεσμεύτηκε ο Livan Hernandez

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία των Ατλάντα Μπρέιβς με τον δεξιόχειρα pitcher, Livan Hernandez, ύστερα από σχετική απόφαση του τεχνικού επιτελείου των «γενναίων».. Τη θέση του 37χρονου από τη Κούβα πήρε ο Kris Medlen.

Εκτός πρώτης βάσης ο Jim Thome

Δύσκολα θα συνεχίσει στη first base o Jim Thome, όταν οι Φιλαδέλφεια Φίλις επιστρέψουν σε αγώνες National League. Υπάρχει πρόθεση αλλαγής των τωρινών δεδομένων από τον κόουτς, Charlie Manuel, ο οποίος θα επαναφέρει τον Thome στον ρόλο του pinch-hitter.

Στο rotation o Oswalt, στο νοσοκομείο ο Hamilton

Ακόμα έναν αγώνα-ζεστάματος θα δώσει ο Roy Oswalt με θυγατρική ομάδα των Τέξας Ρέιντζερς. Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, τότε ο 34χρονος Αμερικανός θα επιστρέψει στο «πονεμένο» rotation του συλλόγου. Εν τω μεταξύ ο Josh Hamilton μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με στομαχόπονο. Οι Τεξανοί προώθησαν τον Leonys Martin (outfielder), ώστε να πάρει τη θέση του slugger, ενώ υποβίβασαν τον δεξιόχειρα reliever pitcher, Koji Uehara.

Δεν άλλαξε η επίδοση του R.A. Dickey

Το MLB απέρριψε την έφεση των Νιου Γιορκ Μετς αναφορικά με το μοναδικό hit που δέχθηκε ο R.A. Dickey στο τελευταίο του ματς. Έτσι ο pitcher των Νεοϋορκέζων έμεινε με ένα no-hitter στους δύο πρόσφατους αγώνες του.

Προς εγχείρηση ο Kyle Drabek

Τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας του Kyle Drabek προκρίνουν χειρουργική επέ

Keywords
Τυχαία Θέματα