Παραμένει αισιόδοξος ο Terrell Suggs των Μπάλτιμορ Ρέιβενς

Να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του φιλοδοξεί ο Terrell Suggs και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ο 29χρονος linebacker των Μπάλτιμορ Ρέιβενς υπολογίζει πως θα είναι στο 100% τον Νοέμβριο, ημερομηνία που προλαβαίνει κατά πολύ τις αρχικές ιατρικές εκτιμήσεις. Θυμίζουμε πως ο 5-φορές Pro Bowler χειρουργήθηκε στις 8 Μαΐου, αφού τραυματίστηκε σε φιλικό αγώνα…

μπάσκετ.

Καθυστερεί η υπόθεση Drew Brees

Θα εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις του Drew Brees με τους Νιου Ορλίνς Σέιντς. Η 16η Ιουλίου θεωρείται ορόσημο, ενώ οι «άγιοι» έχουν μείνει με δύο quarterbacks, Luke McCown και Sean Canfield, ύστερα από τον τραυματισμό του Chase Daniel και το συνεχιζόμενο «πρόβλημα» του Brees.

Τη Δευτέρα (18/06) οι εφέσεις

Την επόμενη εβδομάδα θα επιδικαστούν οι εφέσεις των Jonathan Vilma (linebacker των Νιου Ορλίνς Σέιντς), Will Smith (defensive end των Νιου Ορλίνς Σέιντς), Anthony Hargrove (defensive end των Γκριν Μπέι Πάκερς) και Scott Fujita (linebacker των Κλίβελαντ Μπράουνς). Πρόκειται για τους παίκτες, που τιμωρήθηκαν για εμπλοκή στο σκάνδαλο τιμολόγησης τραυματισμών στους Νιου Ορλίνς Σέιντς. Μάλιστα το NFL υπόσχεται πως θα αποκαλύψει νέα αποδεικτά στοιχεία σε βάρος των παικτών.

Μένει ο Colt McCoy

Έστω σαν αναπληρωματικός, ο Colt McCoy φαίνεται πως θα συνεχίσει στους Κλίβελαντ Μπράουνς. Ο σύλλογος του Οχάιο διαψεύδει όλα τα σενάρια περί ανταλλαγής ή αποδέσμευσης του quarterback. Πάντως ο rookie, Brandon Weeden, αναμένεται να είναι ο βασικός QB της ομάδας. Εν τω μεταξύ, ο kicker, Phil Dawson, φαίνεται αποφασισμένος να κάνει την καλύτερή του χρονιά το 2012.

Θέλει ομάδα ο Aaron Kampman

O 32χρονος defensive end, Aaron Kampman, αποδεσμεύτηκε μεν από τους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, αλλά θέλει να συνεχίσει στο NFL. Για την ώρα ο πρώην παίκτης των Γκριν Μπέι Πάκερς έχει μείνει στα… αζήτητα, αλλά διαβεβαιώνει πως παραμένει ανταγωνιστικός.

Σύλληψη πρώην NFLer λόγω… Θεού

Ο πρώην safety των Σαν Ντιέγκο Τζάρτζερς και Σιάτλ Σίχοκς, Kevin Ellison, έβαλε φωτιά στο σπίτι του, νοσηλεύτηκε και πλέον φυλακίστηκε. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο Θεός του ζήτησε να βάλει φωτιά στο υπνοδωμάτιό του με τσιγάρο μαριχουάνας.

Δύο προσθήκες στους Σικάγο Μπέαρς

Τον Cory Brandon (offensive lineman) και Cornelius Brown (cornerback) ανακοίνωσαν οι Σικάγο Μπέαρς. Ο πρώτος είναι undrafted free agent του 2011, o οποίος αποδεσμεύτηκε από τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς, χωρίς να πάρει συμμετοχή. Ο δεύτερος έγινε undrafted free agent από τις «αρκούδες» το 2010, πήρε δέκα ματς με τους Ιντιανάπολις Κολτς πέρσι και πλέον επανέρχεται σαν free agent στους εκπρόσωπους της «πόλης των ανέμων». Παράλληλα αποδεσμεύτηκε ο αναπληρωματικός quarterback, Nathan Enderle. Η επιλογή πέμπτου γύρου του ντραφτ του 2011 ήταν πίσω από τους Jay Cutler, Jason Campbell και Josh McCown, οπότε κρίθηκε περιττός.

Περιμένει… τηλεφώνημα ο Chris Harris

Χωρίς ομάδα έχει μείνει ο 29χρονος safety, Chris Harris. Ωστ

Keywords
Τυχαία Θέματα