Δανεικός στην Νυρεμβέργη ο Γκονζάλεζ

00:31 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Για δύο μήνες θα συνεχίσει την καριέρα του στο γερμανικό πρωτάθλημα με την Νυρεμβέργη ο Ομάρ Γκονζάλεζ.

Ένας ακόμα παίκτης του MLS θα πάρει συμμετοχές σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού ο κορυφαίος αμυντικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι θα βρεθεί στην Νυρεμβέργη για δύο μήνες. Άλλωστε τότε αρχίζει το πρωτάθλημα του MLS για το 2012 και ο Γκονζάλεζ πρέπει να επιστρέψει στους Γκάλαξι.

Στην Bundesliga

θα προλάβει μερικά ματς, αφού αυτή αρχίζει πάλι στις 21 Ιανουαρίου, ενώ η νέα του ομάδα είναι κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, οπότε χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια. Οι άνθρωποι της Νυρεμβέργης, μάλιστα, προσπάθησαν να εξασφαλίσουν τον 23χρονο σέντερ μπακ μέχρι το καλοκαίρι, αλλά η διοίκηση της ομάδας του Λος Άντζελες δεν δέχθηκε την συγκεκριμένη πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση ο Γκονζάλεζ συγκαταλέγεται στους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές του βορειοαμερικανικού πρωταθλήματος και έχει ήδη πάρει μερικές συμμετοχές στην εθνική των Η.Π.Α. Πλέον το στοίχημα που του παρουσιάζεται είναι σημαντικό, αφού να κληθεί να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο νεαρός αμυντικός εντάχθηκε ήδη στην προετοιμασία της Νυρεμβέργης, της οποίας η αποστολή βρίσκεται στην Τουρκία αυτές τις μέρες. Εκεί βρήκε τον διεθνή συμπατριώτη του, Τίμοθι Τσάντλερ. Ακόμα, το τελευταίο καιρό ο Γκονζάλεζ συμμετείχε σε μία μίνι-προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, οπότε θεωρητικά είναι σε καλή κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα