Χωρίς Καρβάλιο, Οικονομοπούλου ο Εθνικός

Η Βραζιλιάνα πολίστρια δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σοτ παιχνίδι με τη ΝΕΠατρών, καθώς συμμετέχει στους Παναμερικανικούς αγώνες ενώ η ελληνίδα πολίστρια εκτίει την ποινή της από πέρσι.

Καρβάλιο, Μαντζάνα και Τετζαλίδου είναι τα νέα πρόσωπα στη γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού, που χάρη στη βοήθεια των Αντώνη Πρίντεζη, Γιάννη και Ζαχαρία Μιχαλόπουλου δεν αντιμετωπίζει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανδρικό τμήμα.

H ομάδα του Πειραιά

σήμερα στις 6μ.μ. θα αναμετρηθεί με τη ΝΕ Πατρών στην αχαϊκή πρωτεύουσα, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Νίκος Μπαμπάνας δεν θα έχει στη διάθεσή του τη Βραζιλιάνα Καρβάλιο, η οποία συμμετέχει στους Παναμερικανικούς αγώνες και θα έρθει στην Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας αλλά και την Κατερίνα Οικονομοπούλου που εκτίει την ποινή της που χρωστά από πέρσι.

«Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι η Πάτρα, η οποία αφενός είναι πιο ενισχυμένη από πέρσι, αφετέρου εμείς έχουμε δύο σημαντικές απώλειες. Ωστόσο, έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριές μου πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να υπερκαλύψουμε τις δύο σημαντικές απώλειες. Η ΝΕΠ είναι αξιόλογη ομάδα και έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, αυτός που θα έχει λιγότερα λάθη και περισσότερη τύχη με το μέρος του, θα κερδίσει», ήταν τα λόγια του Νίκου Μπαμπάνα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΝΕ Πατρών είπε:«Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά το τελευταίο δίμηνο και θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τον αγώνα της πρεμιέρας. Ο Εθνικός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς», τόνισε ο Λάμπρος Αναστασόπουλος και πρόσθεσε: «Πάντα, οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και εκπλήξεις. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα επικρατήσει. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα και με την στήριξη του κόσμου, που θα βρεθεί στην πισίνα, θα παλέψουμε για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΝΕΠ που δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα, βοηθώντας διαρκώς την ομάδα όπου απαιτείται. Εύχομαι καλή χρονιά στην αθλήτριες μου, με υγεία και να δείχνουν το ίδιο πάθος και ενέργεια που παρουσιάζουν ως σήμερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα