Χατζηνικολάου: «Περήφανοι που είμαστε εδώ»

Συγχαρητήρια για τη φετινή πορεία παρά την ήττα στην Καλλονή μοίρασε ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο προπονητής της ομάδας των Χανίων δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Τελείωσε μια χρονιά σήμερα πάρα πολύ δύσκολη. Αυτός ο Γολγοθάς να παίζουν οι ομάδες Κυριακή - Τετάρτη ήταν ακόμη δυσκολότερο για τις νησιωτικές ομάδες όπως η Καλλονή και εμείς. Δυσκολευόμαστε με αυτές τις μετακινήσεις και όπως καταλαβαίνετε η κούραση των παικτών είναι πολύ μεγαλύτερη από κάποιων άλλων ομάδων. Παρόλα αυτά είμαστε περήφανοι που κατορθώσαμε να μπορέσουμε

εδώ και 2-3 Κυριακές να έχουμε εξασφαλίσει την είσοδό μας στα μπαράζ και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις με τις άλλες ομάδες την άνοδό μας στη μεγάλη κατηγορία.

Θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια γι' αυτό τον άθλο που κατάφεραν. Υπερβάλανε τους εαυτούς τους από την αρχή του χρόνου. Με την ευκαιρία θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους προκατόχους μου προπονητές. Είμαι ευγνώμων για τη διοίκησή μας που είναι κοντά και θα ήθελα κι αυτούς να τους ευχαριστήσω. Όπως επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο του Πλατανιά και στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων που είναι κοντά στην ομάδα που διεκδικεί μετά από 40 χρόνια να βγει μια ομάδα στη μεγάλη κατηγορία. Συγχαρητήρια στην Καλλονή για την πορεία της, ειδικά στο δεύτερο γύρο και θα τα πούμε, φιλικά πάντα, στους αγώνες μπαράζ».

Keywords
Τυχαία Θέματα