Χαρδαλιάς: «Υπερήφανοι για τον Αθηναϊκό»

Στο Βόλο, όπου διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, βρίσκεται και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκού, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο ισχυρός άνδρας του συγκροτήματος του Βύρωνα, που συνοδεύεται από τη σύζυγό του Γιώτα και το γενικό διευθυντή Σταύρο Γκαρανέ, δήλωσε υπερήφανος για τα τμήματα υποδομής, αλλά και ολόκληρο το σύλλογο που τον χαρακτήρισε «μεγάλη οικογένεια».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος προς τις παίκτριες, κατά την επίσκεψή του στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή: «Είμαστε υπερήφανοι για ό,τι έχουν πετύχει και

οι Κορασίδες και τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής του Αθηναϊκού. Εδώ στο Βόλο δεν βρίσκονται για να περάσουν εξετάσεις, αλλά για να χαρούν το παιχνίδι, να αποκτήσουν εμπειρίες και να δείξουν δείγματα του αδιαμφισβήτητου ταλέντου τους. Τα τμήματα υποδομής μαζί με τη γυναικεία ομάδα, η μεγάλη οικογένεια του Αθηναϊκού που απαρτίζεται από τις παίκτριες, τους προπονητές και όσους εργάζονται σε αυτά, μας κάνουν κάθε ημέρα υπερήφανους. Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ομάδα μας. Είναι δεδομένο ότι χτίζουμε σιγά σιγά το νέο οικοδόμημα, που αφορά στα τμήματα υποδομής».

Keywords
Τυχαία Θέματα