Χαραλαμπίδης: «Αυτοκτονία το γκολ της ισοφάρισης»

Τη νίκη δικαιούταν η Νίκη Βόλου κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής σύμφωνα με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, που χαρακτήρισε αυτοκτονία το γκολ της ισοφάρισης.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου υποστήριξε ότι το γκολ του Πουλάκου στο 19’ ήταν καθαρό, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία του αγώνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

«Ήμασταν

αποφασισμένοι και κάναμε πολλές κουβέντες πριν το παιχνίδι. Το είδαμε σαν τελικό το ματς. Πιστεύω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε την υπεροχή, καταφέραμε να προηγηθούμε και να τελειώσει έτσι το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο είπαμε να μπούμε πιο αποφασισμένοι, ήταν 1-0 το σκορ και το κάναμε. Δυστυχώς, όμως, ελέγχαμε το ματς, αλλά με το σφύριγμα του διαιτητή και από μία μη συγκέντρωση των παικτών, δεχθήκαμε την ισοφάριση.

Για εμάς ήταν αυτοκτονία το γκολ. Δικαιούμασταν τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι και στο γκολ ήμουν πολύ κοντά. Ήταν πεντακάθαρο το γκολ του Πουλάκου.

Νιώθουμε πικρία, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Παίζαμε δύο καλές ομάδες είμαστε πίσω και με δουλειά και υπομονή μπορούν να φτάσουν εκεί που αξίζουν.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το παιχνίδι.

Δεν ήθελα να μιλήσω για τη διαιτησία. Στο δεύτερο μέρος, σφύριξε φάουλ υπέρ του Ηρακλή και στο γκολ μας έβαλε μέσα στην περιοχή. Το δικό μας τέρμα ήταν καθαρό".

Για τη φάση του τέρματος της ΑΕΠ Ηρακλής, που διαμαρτύρεται η Νίκη ότι πετάχτηκαν δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής όφειλε να διακόψει: «Εκείνη την ώρα δεν την είδα τη φάση με την μπάλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα