«Χαμηλό μπάτζετ, υψηλά αποτελέσματα»

Ο προπονητής του Διομήδη Άργους Δημήτρης Δημητρούλιας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά την πρόκριση της ελληνικής ομάδας στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, έκανε λόγο για την επιτυχία της ομάδας του που είναι δυσανάλογη με το μπάτζετ * Ζαραβίνας: «Μεγάλη μάχη λόγω ταπεραμέντου».

Ο προπονητής του Διομήδη Άργους ευτυχισμένος για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, έκανε λόγο για τη διαφορά του μπάτζετ που έχει ο Διομήδης σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρώπης, σχολίασε τι σκεφτόταν την ώρα του ημιτελικού στο Λουτράκι, ενώ δεν έκρυψε πως πλέον, μπορεί να

μιλήσει για πρωτάθλημα.

Όσα είπε ο Δημήτρης Δημητρούλιας

«Συγχαρητήρια αρχικά στον προπονητή της Μακάμπι για την ομάδα που έχει φτιάξει. Όταν είχα στο μυαλό μου το ματς, δεν είχα βρει ούτε ένα σενάριο που να έλεγε πως θα ήταν εύκολο να προκριθούμε στον τελικό. Ήμασταν δύο ομάδες αουτσάιντερ για την διοργάνωση. Εμείς από την πλευρά μας, δεν είχαμε συνηθίσει να παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που έχει διάρκεια σε όλο το ματς και μία τέτοια ήταν η Μακάμπι. Θα ήθελα να πω όμως πως το μπάτζετ μας ήταν κατώτερο από της Μακάμπι, ενώ η ομάδα μου δεν αποτελείτο από 14 επαγγελματίες παίκτες, έτσι για λύσεις απευθυνόμαστε στους εφήβους. Η απουσία του Σαμαρά ήταν μεγάλο πλήγμα για εμάς και έπρεπε να προσαρμοστούμε. Κατά τον δικό μου τρόπο σκέψης αυτό ήταν το σημαντικότερο και ευχαριστώ τα παιδιά που το κατάφεραν. Τώρα θα παίξουμε έναν ευρωπαϊκό τελικό και χαιρόμαστε για αυτό γιατί στην αρχή κανείς δεν περίμενε πως θα φτάσουμε εκεί. Ελπίζω να στείλαμε πολλά μηνύματα γιατί μία ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ φτάνει στον τελικό και δείχνει πως έχει χαμηλό μπάτζετ αλλά φέρνει υψηλά αποτελέσματα. Αυτό είναι και ένα μήνυμα πως ο αθλητισμός πρέπει να πειραχτεί λιγότερο από την Πολιτεία. Όσον αφορά στην επιλογή μου να εμπιστευτώ τον Ουρόσεβιτς, η δουλειά μου είναι να είμαι σίγουρος για όλους τους παίκτες μου».

Όσον αφορά στον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου, είπε: «Αν προκύψει και μία κατάκτηση γιατί όχι; Θα είναι κάτι το εκπληκτικό. Αλλά δεν προλαβαίνουμε να πανηγυρίσουμε γιατί ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με το Κιλκίς για το πρωτάθλημα οπότε τα κεφάλια κάτω. Αυτό που έγινε πραγματικά το απολαύσαμε».

Όσα είπε ο Γιώργος Ζαραβίνας

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Διομήδη, Γιώργος Ζαραβίνας είπε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Στο πρώτο ματς είχαμε νικήσει με τρία γκολ αλλά δεν επαναπαυτήκαμε σε αυτό. Ίσως αυτή η διαφορά μας άγχωσε γιατί γνωρίζαμε πως η Μακάμπι στα δεύτερα ματς και ειδικά εκτός έδρας έπαιζε πολύ καλύτερα. Δεν ξέρω για την ποιότητα των δύο ομάδων αλλά είμαι σίγουρος πως λόγω ταμπεραμέντου που έχουμε και οι δύο χώρες από όπου προερχόμαστε, αποδείχθηκαν μαχητές. Ίσως και οι δύο αποκλείσαμε στην πορεία της διοργάνωσης καλύτερες ομάδες λόγω του ταπεραμέντου. Στην διάρκεια του ματς το ζητούμενο ήταν να βρούμε υπομονή ειδικά στην επίθεση. Το καταφέραμε στο δεύτερο μέρος, δώσαμε ότι μπορούσαμε στην άμυνα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω

Keywords
Τυχαία Θέματα