Καλαϊτζίδης: «Ελπίζω να ακυρώθηκε σωστά το γκολ»

Τρεις ακόμα νίκες θέλει η Βέροια για την άνοδο σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Θέση απέφυγε να πάρει ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» για το ακυρωθέν γκολ στο ντέρμπι με τον Πανθρακικό και τόνισε: «Η Βέροια στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έδειξε τα στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν και εξαιτίας των οποίων βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης. Σήμερα περιορίσαμε τους αντιπάλους μας

αμυντικά, ενώ επιθετικά είχαμε κάποιες αξιόλογες φάσεις, λιγότερες βέβαια απ’ ότι συνηθίζουμε. Ελπίζω, για το καλό του ποδοσφαίρου, ο διαιτητής να έχει δίκιο στο γκολ του Κάντι το οποίο και ακύρωσε.

Με το σημερινό αποτέλεσμα παραμένουμε στην κορυφή της βαθμολογίας και χρειαζόμαστε άλλες τρεις νίκες, αν η 3η ομάδα της βαθμολογίας κάνει το απόλυτο, ώστε να πάρουμε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Άξιο αναφοράς, είναι πως έχουμε 8 νίκες και 4 ισοπαλίες στα εκτός έδρας ματς και η επίδοση αυτή έχει παίξει μεγάλο ρόλο, ώστε βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση. Εύχομαι στον Πανθρακικό να πετύχει τους στόχους του».

Ο αμυντικός Σιρίλ Καλί είπε: «Είδαμε έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και αξίζουν να πάρουν την άνοδο. Το αποτέλεσμα ήταν λογικό. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πανθρακικό κι ελπίζω να τον συναντήσω του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ. Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε, για να πετύχουμε το στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα