Μπράουν: «Γενικά είμαι ευχαριστημένος»

Η Εθνική ομάδα της Αυστραλίας επικράτησε της Εθνικής μας Ανδρών Β’ με τον τεχνικό του συλλόγου, Μπρετ Μπράουν να μένει ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

Αναλυτικά ο τεχνικός της Αυστραλίας υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα: «Είδα πάρα πολλά θετικά σημεία στην ομάδα σήμερα, ειδικά στην επίθεση. Περιμένω σίγουρα περισσότερα στην άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό που είδα γενικά. Δεν είμαστε ακόμη εκεί που θέλουμε, έχουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ειδικότερα στο κομμάτι της άμυνας και της ατομικής άμυνας. Αν παρουσιαστούμε στο παρκέ ως ομάδα και δείξουμε

χαρακτήρα, αντιδρώντας σωστά, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολλά. Είναι πρόκληση και για μένα να διαχειριστώ αυτή την ομάδα σωστά. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι απλό, αλλά ταυτόχρονα και πολύ δύσκολο. Ξέρουμε πόσο δύσκολος είναι ο στόχος, αλλά αυτός είναι. Αυτό το πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα θα μας προσφέρει… πυρομαχικά για τη συνέχεια. Το βίντεο από αυτόν τον αγώνα θα μας δώσει πάρα πολλά στοιχεία, θα μας δείξει πολλούς τομείς στους οποίους θα πρέπει να βελτιωθούμε. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Έχουμε άλλους έξι αγώνες ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ρολόι… χτυπά… Θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε και τα έξι για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα