Μπράιαντ: «Έχουμε ομάδα για πρωτάθλημα»

Σε δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της regular season θα αγωνιστεί ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος δηλώνει ότι οι Λος Άντζελες Λέικερς θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα φέτος.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/04) οι «λιμνάνθρωποι» αντιμετωπίζουν τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ενώ το πρόγραμμά τους στη φετινή regular season ολοκληρώνεται με Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Σακραμέντο Κινγκς. Ο «μάμπα» μάλλον θα αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια και θα ξεκουραστεί στο τελευταίο με τους «βασιλιάδες», το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 26 Απριλίου.

«Έτσι θα βρω ρυθμό. Θα ολοκληρώσω τη

σεζόν με τον κατάλληλο τρόπο και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί στη postseason. Μου πήρε χρόνο να αποθεραπευτώ. Δεν μπορούσα να αποφύγω τη διαδικασία, οπότε απλά περίμενα» δήλωσε σχετικά ο Μπράιαντ.

Στα ματς που απουσίασε ο πρώτος σκόρερ των Λέικερς, η ομάδα του έκανε πέντε νίκες και δύο ήττες. Έτσι παρέμεινε, έστω και οριακά, στην τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

«Οι συμπαίκτες μου ήταν θετικοί. Πιστεύω πως έχουμε ομάδα που μπορεί να πάρει πρωτάθλημα. Πάντα το καταλαβαίνω αυτό» συμπλήρωσε ο 5-φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναφορικά με τις φετινές του φιλοδοξίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα