Χωρίς Ρόουζ και Ντενγκ οι Μπουλς

Πιθανότατα δεν θα έχουν τους δύο πρώτους σκόρερ οι Σικάγο Μπουλς στον αποψινό (ξημερώματα 20/04) αγώνα κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ, αφού οι Ντέρικ Ρόουζ και Λουόλ Ντενγκ δεν είναι έτοιμοι.

Με νίκη οι Μπουλς εξασφαλίζουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Θα κληθούν, όμως, να αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές της Southeast χωρίς τους Ντενγκ και Ρόουζ. Πάντως οι Μπουλς κέρδισαν

με 106-102 τους Χιτ στις 14 Μαρτίου, ενώ ο MVP του περσινού πρωταθλήματος ήταν εκτός, και με 96-86 την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο απόφοιτος του Μέμφις είχε 1/13 σουτ, οπότε έχουν αποδείξει ότι... μπορούν χωρίς τον Ρόουζ.

«Θέλω να γυρίσω το ταχύτερο δυνατό και να βρω τον ρυθμό μου. Αυτή τη στιγμή η υγεία μου αποτελεί προτεραιότητα. Μου λείπει το παιχνίδι» δήλωσε ο 23χρονος πλέι-μέικερ, ο οποίος ενδέχεται να συμπληρώσει 26 απουσίες απόψε.

Από την πλευρά του, ο Ντενγκ φαίνεται πως θα χάσει το τρίτο του συναπτό παιχνίδι λόγω τραυματισμού στα πλευρά: «Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος, αλλά θα δούμε πως θα αισθάνομαι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα