Μπουτσουρής: «Τη ζημιά ο Νικηφορίδης»

Στην είσοδο του Νικηφορίδη στάθηκε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ο προπονητής του, Νίκος Μπουτσουρής.

Στην έλλειψη «δεσίματος» της ομάδας και την είσοδο του Νικηφορίδη απέδωσε ο Νίκος Μπουτσουρής την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Φοίνικα: «Η ομάδα δυσκολεύεται να κρατήσει ρυθμό, αυτό φάνηκε όταν βρεθήκαμε μπροστά, αλλά χάσαμε το σετ. Ο χρόνος

θα δουλεύει υπέρ μας, αυτό θέλω να ελπίζω. Χρειαζόμαστε δουλειά και μέσα από αυτή πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Νικηφορίδης μας έκανε τη ζημιά, καθώς η είσοδός του στον αγώνα βελτίωσε την υποδοχή του αντιπάλου και έδωσε επιθετικές λύσεις».

Ο Νικηφορίδης τόνισε: «Έδωσα τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Στο πρώτο σετ είχαμε μεγάλο άγχος, με την είσοδό μου απελευθερώθηκε η υποδοχή και όλα πήγαν καλά. Δεν είμαστε φαβορί, πάμε για ό,τι καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια αξιόμαχη ομάδα, δεν είναι για να πέσει, όπως λένε κάποιοι».

Ο προπονητής του Φοίνικα, Νίκος Νεόφυτος, δήλωσε: «Υπήρχε υπερβολικό άγχος που δημιουργήθηκε από το θόρυβο περί φαβορί. Άλλο να παίζει ο Παναθηναϊκός και να είναι το φαβορί, κι άλλο να έχει αυτό τον τίτλο ο Φοίνικας. Η σημερινή εμφάνιση ήταν ό,τι χειρότερο μπορεί να δείξει αυτή η ομάδα. Το έβλεπα και το φοβόμουν, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε τελικά μια πολύ καλή ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα