Μπόλονι: «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…»

20:43 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Παράπονα του Λάζλο Μπόλονι για τη διαιτησία και υπεράσπιση των επιλογών του.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του ήταν νευρικοί στο τέλος του αγώνα, όμως εξέφρασε παράπονα για το γκολ – οφσάιντ των γηπεδούχων.

«Έκανε

πολύ ζέστη, οπότε κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να αγωνιστείς. Πιστεύω ότι η οργάνωσή μας ήταν καλή», είπε αρχικά ο Ρουμάνος και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ψυχολογικά είχαμε στο μυαλό μας να κρατήσουμε το σκορ παρά να σκοράρουμε. Μόνο για λίγες στιγμές πήραμε τη πρωτοβουλία. Και για αυτό τον λόγο δεν είχαμε πολύ μεγάλη παρουσία στην περιοχή του Ατρόμητου. Είχαμε νευρικότητα στο τέλος του παιχνιδιού.

Τώρα θα πρέπει να στρέψουμε τη προσοχή μας στα άλλα παιχνίδια. Μας έλλειψε η προσοχή για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς παρότι δεν κάναμε μεγάλο παιχνίδι».

Για τη διαιτησία δήλωσε: «Μερικά πράγματα όταν επαναλαμβάνονται δεν είναι τυχαία. Έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε τον διαιτητή, για μένα είναι λυπηρό πως σε μία κρίσιμη στιγμή δεν είχε την παρουσία που έπρεπε».

Τέλος, υπερασπίστηκε τις επιλογές του, τονίζοντας: «Σίγουρα πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα γιατί ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Το γκρουπ που κερδίζει δεν το αλλάζω. Επίσης είναι αλήθεια. Είναι προτιμότερο να έχεις μία σταθερή παρουσία παρά σκαμπανεβάσματα. Δεν παίζουμε λόττο, προτιμώ τον σταθερό παίκτη. Δεν μπορώ να υπολογίσω τα σκαμπανεβάσματα ενός παίκτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα