Μπλάνκο: «Έχω καλές αναμνήσεις από την ΑΕΚ»

09:31 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αγωνίζεται πλέον στη Λέγκια Βαρσοβίας, ωστόσο δεν έχει ξεχάσει την Ελλάδα και την ΑΕΚ!

«Γνώριζα πολλά πράγματα για τη Λέγκια. Είχα μιλήσει με τον συμπαίκτη μου στην ΑΕΚ, Ρότζερ Γκερέιρο, που έχει παίξει στην Πολωνία. Με συμβούλευσε για αυτή τη μετακίνηση. Στη Λέγκια έπαιζε κι ένας ακόμη πρώην συμπαίκτης μου στην ΑΕΚ, ο Μανού», τόνισε ο

πρώην άσος της AEK.

Για την θητεία του στο Μεξικό, ο Μπλάνκο τόνισε: «Η μετακίνησή μου στο Μεξικό ήταν κακή επιλογή. Έφτασαν στην ομάδα αργά και δεν είχα το χρόνο να προετοιμαστώ και να προσαρμοστώ. Ήταν δύσκολο να ενσωματωθώ καλά μετά από αρκετά χρόνια στην Ευρώπη. Όταν άλλαξε ο προπονητής, έμεινε στον πάγκο. Δεν αισθανόμουν καλά εκεί, ούτε και η οικογένειά μου. Ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη και η Λέγκια μού έδωσε την ευκαιρία να το κάνω».

Ο Αργεντινός άσος, τόνισε για την παρουσία του στην ΑΕΚ: «Έχω καλές αναμνήσεις από την ΑΕΚ, αλλά δεν μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Κοιτάζω μπροστά και τώρα μετρά μόνο η Λέγκια».

Ο Μπλάνκο κατέληξε, σχολιάζοντας και την… συνήθεια που είχε να φοράει τη μάσκα του «Ζορό» μετά από κάθε γκολ: «Οι Έλληνες διαιτητές μού έκοψαν αυτή τη συνήθεια μετά τα γκολ, καθώς με τιμωρούσαν με κίτρινη κάρτα. Σταμάτησα να πανηγυρίζω έτσι κι έχω αφήσει τη μάσκα σπίτι μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα