Μπάλα σε… άλλο γήπεδο

Την ευκαιρία να γίνουν λίγο παιδιά και να δείξουν τις ικανότητές τους στο «ξύλινο» ποδοσφαιράκι είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το πρωί του Σαββάτου.

Στην εκδήλωση που έγινε στο κατάστημα της Green Team στο Μαρούσι το «παρών» έδωσαν Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Ορέστης Καρνέζης και Αντώνης Πετρόπουλος.

Το ποδοσφαιράκι που είχαν στήσει οι άνθρωποι από το κατάστημα με τα επίσημα είδη του Παναθηναϊκού δεν πέρασε… απαρατήρητο με τους τρεις τους να συμμετέχουν, μαζί με τα παιδάκια που είχαν πάει ως εκεί για να πάρουν αυτόγραφα, στο παιχνίδι.

Ο καλύτερος όλων αποδείχθηκε ο Αντώνης Πετρόπουλος! Επιθετικός γαρ, χρησιμοποιούσε με επιδεξιότητα τους ξύλινους παίκτες και σκόραρε… κατά βούληση. Πρώτο «θύμα» ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος γρήγορα-γρήγορα… ζήτησε αλλαγή. Στη συνέχεια, την εστία της αντίπαλης ομάδας του «Πετρογκόλ» υπερασπίστηκε ο Καρνέζης, όμως κι αυτός δέχθηκε μερικά… μπαλάκια από τον συμπαίκτη του, ο οποίος φρόντισε να του κλείσει το μάτι για να του υπενθυμίσει πως είναι τερματοφύλακας και θα έπρεπε να έχει μάλλον καλύτερες αντιδράσεις.

Οι τρεις «πράσινοι» πάντως το διασκέδασαν αρκετά κι έφυγαν… σχεδόν τελευταίο από το χώρο, δίνοντας συνέχεια στη μέρα τους με μια βόλτα σε παράπλευρο, γνωστό, εμπορικό κέντρο, αφού ως το πρωί της Τρίτης δεν έχουν υποχρεώσεις μετά το ρεπό που τους χορήγησε ο Φερέιρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα