Μπαίνει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι ο Αστέρας

Αποφασισμένοι να κινηθούν πιο δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι για τη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες, μπορεί να περιμένουν τις αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις ώστε να μάθουν αν την επόμενη χρονιά θα αγωνιστούν στην Ευρώπη, κάτι που είναι άμεσα συνυφασμένο με τα μεταγραφικά και το μπάτζετ, ωστόσο ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του έχουν ήδη εντοπίσει τους στόχους τους και μάλιστα από το πάνω ράφι.

Η προοπτική της συμμετοχής στο Europa League

έχει ενθουσιάσει άπαντες στην Τρίπολη και δεν αποκλείεται έτσι οι διοικούντες να κάνουν την υπέρβαση στο οικονομικό, καθώς οι υψηλές απαιτήσεις ορισμένων «στόχων» αποτελούν μέχρι στιγμής ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Από την τρέχουσα εβδομάδα έτσι αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά του Αστέρα, ενώ αξίζει να υπενθυμιστεί πως τα κενά στο ρόστερ έχουν εντοπιστεί. Τερματοφύλακας, κεντρικός αμυντικός, αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός και φορ είναι σίγουρα θέσεις όπου θα υπάρξουν προσθήκες, ενώ μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι και αυτή του 21χρονου μέσου του Φωκικού, Μανώλη Καλλέργη.

Όσον αφορά τέλος στην υπόθεση Ροτζέριο, ούτε τη Δευτέρα (28/05) υπήρξε κάποια εξέλιξη, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Βραζιλιάνος θέλει πρώτα να δει αν ο Αστέρας αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Ευρώπη και έπειτα θα απαντήσει...

Keywords
Τυχαία Θέματα