Αρχηγικό μήνυμα για το ντέρμπι

14:38 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι δύο αρχηγοί της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Μακρίδης και Χρίστος Καρυπίδης, με δηλώσεις τους στο επίσημο σάιτ των «πρασίνων» στέλνουν μήνυμα νίκης ενόψει του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη απέναντι στον αντίπαλο για να δώσουμε στον κόσμο μας τη χαρά που θέλει και αξίζει. Υπόσχεση μας ως ποδοσφαιριστές είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στο στόχο μας. Αναγνωρίζουμε ότι φέτος πικράναμε τους οπαδούς

μας αρκετές φορές και για μας είναι πολύ σημαντικό, στα παιχνίδια που έχουν απομείνει, να σταθούν δίπλα μας και να πανηγυρίσουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος».

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Αναμφίβολα ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πάντοτε ξεχωριστής σημασίας και αποτελεί πρόκληση για όλους μας. Εμείς αυτό που θέλουμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε. Η συμβολή του κόσμου σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι πάντοτε πολύ σημαντική και θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να σταθεί αύριο στο πλευρό μας, να μας στηρίξει, να δείξει με το πάθος του και με τη φωνή του την αγάπη του για την ομάδας μας»

Πηγή: 24sports.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα