Με φόρα η Λοκομοτίβ

Με έναν άνετο τρόπο η Λοκομοτίβ Μόσχας επικράτησε 3-0 της Τομ Τομσκ και πηγαίνει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Την τέταρτή της νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια πήρε η Λοκομοτίβ Μόσχας η οποία είχε εύκολο έργο απέναντι στην Τομ Τομσκ στο «Λοκομοτίβ Στάντιον» όπου επικράτησε με 3-0 και μείωσε στους πέντε βαθμούς από την κορυφή και την Ζενίτ.

Όλα

ουσιαστικά τελείωσαν στο πρώτο 20λεπτο, όταν ο Ντανάνε έκανε το πέναλτι και αποβλήθηκε, με τον Ίμπρισιτς να ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια ο Γκλουσάκοφ έκανε το 2-0 στο 55’, με τον Σίτσεφ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα δέκα λεπτά αργότερα.

Πλέον η Λοκομοτίβ πηγαίνει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, καθώς δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Γκιγιέρμε, Μπουρλάκ, Ντα Κόστα, Γιανμπάεφ, Σισκίν, Ίμπρισιτς (65’ Λοσκόφ), Θαπατέρ, Γκλουσάκοφ, Ιγκνάτιεφ (65’ Μιντσένκοφ), Μαϊκόν (75’ Ομπίνα), ΣίτσεφΤΟΜ ΤΟΜΣΚ: Πεσιάκοφ, Γκουλτιάφ, Σοσνόφσκι, Ντανάνε, Σμιρνόφ (46’ Σκομπλιάκοφ), Νικιτίνσκι, Σαμπίτοφ, Γκολίσεφ (66’ Πογκρέμπνιακ), Εβγκένε, Καριτόνοφ, Κανουνίκοφ

Keywords
Τυχαία Θέματα