Απορίες εκ... Παιανίας για τον Σάντος

Κανείς στον Παναθηναϊκό δεν αμφισβητεί τις προπονητικές ικανότητες του Φερνάντο Σάντος και κανείς δεν έχει διάθεση κριτικής προς το πρόσωπό του. Απαντες, όμως, απόρησαν με την απόφαση του Ομοσπονδιακού προπονητή να αφήσει εκτός 25άδας τον Ορέστη Καρνέζη.

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει στη μιζέρια. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να εκφράσει

ενστάσεις και παράπονα αναφορικά με τις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή, έχοντας ως οδηγό τις συλλογικές του προτιμήσεις. Στον Παναθηναϊκό δεν λειτούργησαν με αυτό το σκεπτικό όταν έμαθαν ότι ο Καρνέζης δεν συμπεριλαμβάνεται στους 25 της αποστολής για το Euro. Αν ίσχυε αυτό, θα ακούγονταν φωνές και για τους Σπυρόπουλο και Βύντρα, κάτι που όμως δεν έγινε.

Αυτό ωστόσο που έλεγαν στην Παιανία είναι ότι ο Καρνέζης δικαιούται να νιώθει αδικημένος, δεδομένου ότι έχοντας νωρίτερα υποστεί τρομερή αμφισβήτηση λόγω του λάθους του στο περσινό ματς με την ΑΕΚ (προημιτελικός Κυπέλλου) και έχοντας ξεκινήσει φέτος με μια τρομερά άτυχη στιγμή (αποβολή στην πρώτη του συμμετοχή, στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι), κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και να κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Στο «τριφύλλι» μάλιστα δεν στέκονται στη χαμένη ευκαιρία να αγωνιστεί ο Καρνέζης σε μια μεγάλη διοργάνωση, καθώς έχει μπροστά του αρκετά χρόνια καριέρας. Ελεγαν όμως ότι ενδεχόμενη κλήση θα του πρόσφερε εκτός από έξτρα κίνητρα και τρομερή αυτοπεποίηση...

Keywords
Τυχαία Θέματα