«Ικανποιημένοι για την συνεργασία μας»

19:02 17/5/2012 - Πηγή: AEK365

Κοινή συνέντευξή Τύπου παραχώρησαν οι Σούλης Μαρκόπουλος και Μπάνε Πρέλεβιτς με αφορμή την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο: «Κάθε απόφαση της διοίκησης είναι για το καλό της ομάδας. Το να συνεχίσουμε με τον Σούλη ήταν ό,τι καλύτερο για τα σχέδια που έχουμε και για τη φιλοσοφία μας. Ξέρουμε ποια πορεία θα πρέπει να πάρει η ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε για άλλα δύο χρόνια. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ για άλλα δύο χρόνια αλλά ο κόουτς θα είναι».

Για το δικό του μέλλον: «Ξέρετε όλοι πως οι διοικήσεις Πρωτοδικείου είναι για έξι μήνες. Εύχομαι κάποια στιγμή να βρεθεί κάποιος που θα μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα».

Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ: «Πρώτα θα χαράξουμε μία στρατηγική για το πώς θα προχωρήσουμε. Για το αγωνιστικό μέρος νομίζω είναι λίγο νωρίς να μιλάμε. Αρκετοί παίκτες έχουν ακόμη υποχρεώσεις και η αγορά κινείται συνήθως από τα μέσα Αυγούστου και μετά. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να ανοιχτούμε στον κόσμο, προκειμένου να αγκαλιάσει την ομάδα και να καταλάβει την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Γιατί δεν την έχουν αντιληφθεί πλήρως. Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά φως στο τούνελ υπάρχει. Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα. Στο επόμενο βήμα θα πρέπει να έχουμε και παρέα. Μόνοι μας δε μπορούμε».

Από την πλευρά του ο Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε:

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ ευχάριστο που συνεχίζω στην ομάδα στην οποία ήθελα να παραμείνω. Ξέρω ότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ περισσότερο για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο γήπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να κινηθούμε όλοι ακόμα και οι φίλαθλοι».

Για το τι άλλαξε από τη προχθεσινή συνέντευξη Τύπου και παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: «Κάναμε ακόμα μία συζήτηση. Και οι δύο πλευρές θέλαμε να ανανεωθεί η συνεργασία μας, βρέθηκε η χρυσή τομή και συνεχίζουμε μαζί».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας: «Είναι ωραίο να λέμε πως πρέπει να είμαστε όλοι μία γροθιά. Το θέμα είναι να το κάνεις και πράξη αυτό. Να το λες απλώς είναι κάτι αυτονόητο. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Είναι πολλά τα θέματα που υπάρχουν. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να έρθει κοντά μας ο κόσμος και εμείς θα είμαστε αντάξιοι σε αυτήν την συμπαράσταση».

Για την στρατηγική που θα ακολουθηθεί: «Ευχής έργον είναι να μπορέσεις να έχεις Έλληνες παίκτες στην ομάδα. Πολλές φορές δε γίνεται αυτό που θέλεις αλλά αυτό που δημιουργεί η αγορά. Άλλες οι συνθήκες οι φετινές. Αυτές οι συζητήσεις έχουν γίνει και τις προηγούμενες μέρες, θα γίνουν και σήμερα και αύριο. Με τις συζητήσεις έρχονται και οι ιδέες».

Keywords
Τυχαία Θέματα