Απογοήτευση και σκυμμένα κεφάλια στον Εργοτέλη

Με σκυμμένα κεφάλια και χωρίς διάθεση για δηλώσεις έφτασε το πρωί της Δευτέρας (23/4) στο Ηράκλειο η αποστολή του Εργοτέλη από την Ξάνθη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν από την ακριτική ομάδα και υποβιβάστηκαν στη Football League, ύστερα από έξι χρόνια. Το κλίμα στην ομάδα δεν θα μπορούσε παρά να είναι άσχημο, ενώ η κατήφεια ήταν φανερή

στα πρόσωπα όλων. Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του Εργοτέλη προσγειώθηκε στις 11:23 στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», ενώ πρώτος βγήκε ο αντιπρόεδρος Μανώλης Χαρωνίτης, εμφανώς προβληματισμένος, ενώ τον ακολούθησε ο συνεργάτης του Καραγεωργίου, Γιώργος Κεπικίδης και ο Σέρχιο Λεάλ.

Οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι και ταλαιπωρημένοι από το ταξίδι, ενώ κανένας δεν είχε διάθεση για δηλώσεις. Στο αεροδρόμιο δεν βρέθηκε κανένας να υποδεχτεί την αποστολή, παρά μόνο ο υπεύθυνος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ, Λουδοβίκος Ορφανός. Αξίζει να σημειωθεί πως παίκτες και τεχνικό τιμ αποχώρησαν πολύ γρήγορα από το αεροδρόμιο. Οι παίκτες έχουν προπόνηση στις 6 το απόγευμα τη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα