Απέρριψε πρόταση για ανανέωση της Τσέλσι ο Ντρογκμπά

Πρόταση της Τσέλσι για ανανέωση του συμβολαίου του απέρριψε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως ο διεθνής Ιβοριανός θα κοιτάξει πρώτα την… τσέπη του και ύστερα θα αποφασίσει για το μέλλον του!

Το συμβόλαιο του 33χρονου επιθετικού των «μπλε» εκπνέει τον Ιούνιο και ο ίδιος δεν έχει καμία διάθεση να παραμείνει κάτοικος «Στάμφορντ Μπριντζ» εφόσον δεν ικανοποιηθεί οικονομικά, με ομάδες μάλιστα από ΗΠΑ, Ρωσία

και Ασία που έχουν αποδείξει άλλωστε πως δεν διστάζουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη να έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

«Η πρόταση της Τσέλσι για επέκταση ενός χρόνου δεν μας ικανοποιεί. Ξέρουμε τι θέλουμε, σε ποια κατεύθυνση θέλουμε να πάμε και τι προτάσεις έχουμε. Η Μίλαν ήθελε τον Ντιντιέ δανεικό με οψιόν αγοράς, αλλά απαντήσαμε αμέσως όχι. Σε αυτή την ηλικία δεν έχει να αποδείξει τίποτα», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος του Ντρογκμπά στον βρετανικό Τύπο, για να συμπληρώσει: «Θα πάει στην ομάδα που θα του προσφέρει τα περισσότερα χρήματα. Μπορεί να είναι στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, το Κατάρ ή σε άλλη χώρα της Ασίας. Η Λος Άντζελες Γκάλαξι είναι μία από τις πιθανότητες. Από την Ανζί δεν έχουμε καμία πρόταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα