Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Τζανακάκης στον Εργοτέλη

Ο Μανόλης Τζανακάκης υπέγραψε την Τρίτη (29/11) συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας στα γραφεία της ΠΑΕ Εργοτέλης, παρουσία του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Σταύρου Λαμπράκη, και αμέσως μετά στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών δήλωσε πως εκπληρώθηκε ένα όνειρο ζωής για τον ίδιο.

"Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι ο Μανόλης Τζανακάκης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 19χρονος (30/04/1992) μεσοαμυντικός, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία μας, ανταμείβεται για την προσπάθεια που καταβάλει και την

προσήλωση του στο στόχο που έχει θέσει, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων.

Κατόπιν, ο νεαρός παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μου τον Εργοτέλη. Είναι ένα όνειρο ζωής για εμένα που γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να βελτιώνομαι καθημερινά, ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν για να υλοποιήσω τον στόχο μου και κυρίως την οικογένεια μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα