Απέναντι σε έδρα και ελλείψεις ο Ολυμπιακός

Με προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει τη Λαμία στο Χαλκιοπούλειο ο Ολυμπιακός.

Στην εξαιρετικά δύσκολη έδρα της Λαμίας καλείται να σταθεί όρθιος ο Ολυμπιακός (18/2, 19.00), ο οποίος ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ρούμελης με απουσίες και προβλήματα.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Νοβότνι, ενώ

αμφίβολοι θεωρούνται για ένα ακόμα ματς ο Χιμένες και ο Κουζούνης. Πέρα από τις ελλείψεις και τον αντίπαλο, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να ξεπεράσουν και τη δύσκολη έδρα, η οποία «αλώθηκε» για τελευταία φορά από τον ΠΑΟΚ στην 6η αγωνιστική.

«Και καλά να ήμασταν θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα παρά τα προβλήματα μας, αλλά εκεί μέσα είναι πάντα δύσκολα. Στον πρώτο γύρο η Λαμία είχε παίξει χωρίς τον Τσούροβιτς, σίγουρα με την προσθήκη του βασικού της διαγώνιου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά γενικά η Λαμία είναι μια καλή ομάδα», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα το τελευταίο διάστημα με συνεχόμενα ματς και ταξίδια. Έχουμε αφήσει πίσω μας την ήττα από την Κηφισιά και βλέπουμε τον Ολυμπιακό που έχει κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα, αλλά παραμένει μια ομάδα που παίζει καλό βόλεϊ κι εμείς θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Δημήτρης Γκαράς από την πλευρά των γηπεδούχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα