Από ωραίος, μοιραίος ο Λιν

10:16 18/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τις προηγούμενες μέρες, ο Τζέρεμι Λιν κέρδισε, δικαίως, τα διθυραμβικά σχόλια του Τύπου για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του όμως ο Κινέζος γκαρντ γνώρισε και την άλλη πλευρά του φεγγαριού καθώς ναι μεν σημείωσε 26 πόντους αλλά έκανε και 9 λάθη και έτσι οι Νιου Γιόρκ Νικς ηττήθηκαν από τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς με 89-85 μέσα στην Νέα Υόρκη. Ο Αρίζα με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους Γκρίζλις που έφτασαν στις τρεις σερί νίκες ενώ από τους Νικς ο Στούντεμαϊρ,

όπως και ο Λιν, πέτυχε 26 πόντους έχοντας και 12 ριμπάουντ.

Στο Κλίβελαντ, οι οπαδοί των Καβαλίερς αποδοκίμασαν για άλλη μια φορά τον Λεμπρόν Τζέιμς μόνο που αυτός δεν πτοήθηκε και με 28 πόντους οδήγησε τους Μαϊάμι Χιτ στην νίκη με 111-87. Οι πρωταθλητές Ανατολής σημείωσαν την 5η σερί εκτός έδρας νίκη τους με την υπέρ τους διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 34 πόντους. Ο Ίρβινγκ με 17 πόντους ξεχώρισε από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Ντάλας Μάβερικς με πρωταγωνιστή τον Ντιρκ Νοβίτσκι αντεπιτέθηκαν και με επί μέρους σκορ 19-2 επικράτησαν μέσα στην Φιλαδέλφεια των Σίξερς με 82-75 ανατρέποντας διαφορά 15 πόντων. Ο Γερμανός σέντερ σημείωσε συνολικά 28 πόντους εκ των οποίων τους 24 στο δεύτερο μέρος. Ο Βούτσεβιτς με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Φιλαδέλφεια Σίξερς που δεν κατάφεραν να κρατήσουν την υπέρ τους διαφορά μέχρι το τέλος.

Οι Μέμφις Γκρίζλις "πέταξαν στα σκουπίδια" την διαφορά 23 πόντων που είχαν πάρει αλλά δεν το πλήρωσαν χάρη σε φόλοου του Ντάντι Κάνιγχαμ στην εκπνοή που έδωσε την νίκη με 103-102 επί των Ντένβερ Νάγκετς. Ο Γκέι με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των Γκρίζλις αν και παραλίγο να γίνει μοιραίος καθώς αστόχησε σε σουτ λίγο πριν ο Κάνιγχαμ με φόλοου δώσει την νίκη. Ο Μπρούερ με 26 πόντους ήταν ο καλύτερος από τους Νάγκετς με τον Κώστα Κουφό να μένει άποντος στα περίπου έξι λεπτά που αγωνίστηκε.

Τις 13 νίκες σε 15 παιχνίδια στο "Staples Center" έφτασαν οι Λος Άντζελες Λέικερς που κέρδισαν τους Φοίνιξ Σανς με 111-99 υπό το βλέμμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Κόμπι Μπράιαντ πέτυχε 36 πόντους, τους μισούς στην τρίτη περίοδο ενώ από τους Σανς ο Γκορτάτ είχε 21 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Τέλος στο χειρότερο σερί της ιστορίας τους έβαλαν οι Σάρλοτ Μπόμπκατς καθώς μετά από 16 συνεχόμενες ήττες κέρδισαν μέσα στο Τορόντο τους Ράπτορς με 96-91. Ο Ουίλιαμς με 22 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους Μπόμπκατς ενώ από τους Τορόντο Ράπτορς ξεχώρισε ο ΝτεΡόζαν με 24 πόντους.

Με τον Ντουάιτ Χάουαρντ να σημειώνει 26 πόντους και να μαζεύει 20 ριμπάουντ, οι Ορλάντο Μάτζικ κέρδισαν τους Μιλγουόκι Μπακς με 94-85. Από τους Μπακς ο Ντελφίνο είχε 16 πόντους.

Στο Χιούστον το δίδυμο Λοβ και Πέκοβιτς οδήγησε τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στην νίκη με 111-98 επί των Ρόκετς. Ο Λοβ σημείωσε 33 πόντους έχοντας και 17 ριμπάουντ ενώ ο Πέκοβιτς σημείωσε 30 πόντους μαζεύοντας 12 ριμπάουντ. Ο Πάρσονς με 18 πόντους ξεχώρισε από τους Χιούστον Ρόκετς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων που έγιναν τα ξημερώματα στο NBA
Ο

Keywords
Τυχαία Θέματα