Απαισιόδοξος ο Σουμάχερ για την Βαρκελώνη

22:35 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Στην… τολμηρή παραδοχή πως το ισπανικό Grand Prix και η πίστα της Βαρκελώνης δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της ομάδας του, προχώρησε ο πιλότος της Mercedes, Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, επεσήμανε ότι άπαντες στην ομάδα της Mercedes είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου

να βελτιωθούν ενόψει της συνέχειας…

«Αφού ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα των δοκιμών στο Μούτζελο, τώρα οδεύουμε στην έναρξη της ευρωπαϊκής σεζόν στη Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα. Το θετικό με τις δοκιμές είναι ότι μπορέσαμε να συγκεντρωθούμε στις εξελίξεις που στοχεύαμε να κάνουμε. Αυτό θα μας δώσει μια καλή βάση για περισσότερες εξελίξεις, ακόμα κι αν αυτές δεν είναι για τον ερχόμενο αγώνα.

Η Βαρκελώνη είναι μια πίστα που έχουμε οδηγήσει εκτενώς και αυτός είναι ο λόγος που ξέρουμε ότι τα χαρακτηριστικά της δε μας ταιριάζουν πλήρως. Αλλά θα πάμε εκεί και θα κάνουμε το καλύτερο και την ίδια στιγμή συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τα πράγματα που έρχονται…» ήταν η τοποθέτηση του «Σούμι» ενόψει του πρώτου Grand Prix επί ευρωπαϊκού εδάφους για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα