Νίνκοβιτς: «Ιδανικός προορισμός ο Ολυμπιακός...»

22:35 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ιδανικό προορισμό χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Μίλος Νίνκοβιτς μιλώντας σε σερβική ιστοσελίδα αναφορικά με το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ενδιαφέρουσα προοπτική χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Μίλος Νίνκοβιτς μιλώντας στην σερβική ιστοσελίδα «kurir-info.rs» αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον

του πειραϊκού συλλόγου προς το πρόσωπό του.

Ο26χρονος Σέρβος χαφ, ο οποίος αγωνίζεται με την φανέλα της Ντινάμο Κιέβου στο ουκρανικό πρωτάθλημα, τόνισε – μεταξύ άλλων – ότι… λατρεύει τα ερυθρόλευκα χρώματα (σ.σ. λόγω Ερυθρού Αστέρα), ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι στα χέρια του δεν έχει – προς το παρόν – καμία επίσημη πρόταση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η συνέντευξη του διεθνούς Σέρβου χαφ:

«Ο Ολυμπιακός είναι για μένα ενδιαφέρων προορισμός. Γνωρίζω τις φιλοδοξίες τους και είμαι χαρούμενος που παίζει στο Champions League. Επίσης, αγαπώ τα κόκκινα και τα λευκά, όπως τα χρώματα που έχει ο Ερυθρός Αστέρας, άρα από αυτή την οπτική μεριά, θα είναι ιδανικός προορισμός…. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από τους Έλληνες. Όλα είναι στα χέρια του μάνατζέρ μου και της ομάδας, γιατί το συμβόλαιό μου είναι σε ισχύ έως το 2013. Περιμένω, πάντως, τον επόμενο μήνα να δω τα σχέδιά τους για εμένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα