Αντωνίου: «Είμαι περήφανος για τον Πανηλειακό»!

20:12 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Αναφορά σε μεμονωμένη μερίδα οπαδών που αποδοκίμασαν στο τέλος του αγώνα του Πανηλειακού με τον ΠΑΟ Ρουφ έκανε ο Σωτήρης Αντωνίου στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» απευθυνόμενος στη συγκεκριμένη μερίδα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο πρόεδρος, οι παίκτες, ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής κάνουν πολλά, μια και «δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι είμαστε απελπιστικά μόνοι μας», ενώ τόνισε πως είναι υπερήφανος για την ομάδα που έχει δημιουργηθεί.

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του Σωτήρη Αντωνίου:

«Υπάρχει απογοήτευση, γιατί δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, δηλαδή τη νίκη, αλλά κυρίως γιατί δεν επιβραβεύτηκε η εμφάνιση μας, που για μένα ήταν η καλύτερη σε επίσημο ματς ως τώρα. Είχαμε κυριαρχία στο ματς, με 17 τελικές προσπάθειες, αλλά πληρώσαμε την αδυναμία μας στα στημένα, αφού προηγουμένως δεν είχαμε διευρύνει το προβάδισμα μας. Για τους φιλάθλους που μας στηρίζουν, να ξέρουν ότι πάντα τα δίναμε και θα τα δίνουμε όλα, και βλέπουν μια ομάδα, την καλύτερη για τον Πανηλειακό που υπάρχει φέτος μετά από αρκετά χρόνια. Μια ομάδα με δυνατότητες, με πολύ καλό ποδόσφαιρο, το καλύτερο στην κατηγορία πιστεύω ως τώρα, απ' ότι έχουμε δει.

Κάποιοι μεμονωμένοι που έβρισαν στη λήξη του αγώνα και κάνουν κακό στην ομάδα, δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι πρόεδρος, προπονητής, τεχνικός διευθυντής και παίκτες, είμαστε απελπιστικά μόνοι μας. Κι όμως κάνουμε πολλά! Και θα συνεχίσουμε! Είμαι περήφανος για την ομάδα αυτή που έχει δημιουργηθεί φέτος στον Πύργο. Σήμερα είμαστε ακόμα καλύτεροι κι από τις άλλες φορές, αλλά δεν είχαμε και την απαραίτητη τύχη. Είμαστε πρώτοι, συνεχίζουμε για να μείνουμε σε αυτή τη θέση και μετά από το προσεχές ματς της Κυριακής στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα