Χερσόνησος - ΠΟΑ 1-1

20:12 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν κατάφερε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ο Ατσαλένιος, μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 με την Χερσόνησο.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με το πολύτιμο «τρίποντο», όμως οι παίκτες του Μανώλη Πατεμτζή έχασαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες.

Παρά τις πολλές φάσεις, το πρώτο γκολ επιτεύχθηκε στο 48' και μάλιστα από την Χερσόνησο. Ο Γουγριώτης με εξαιρετική λόμπα «κρέμασε» τον Συνάνη κάνοντας το 1-0. Ο ΠΟΑ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα,

εννέα λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, από το σημείο του πέναλτι.

Ο Κουτσάκης έπεσε... άγαρμπα πάνω στον Βλαστό εντός περιοχής και ο ρέφερι Μπινιχάκης σωστά έδειξε την άσπρη βούλα. Την εστάχη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μιχελακάκης και έγραψε το 1-1.

Η Χερσόνησος με αυτή την ισοπαλία έμεινε στην 8η θέση με 9 πόντους και ο Ατσαλένιος στην 3η θέση με 17.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Μουντράκης, Αριστεινίδης Γ., Μασέλης, Κουτσάκης, Αριστεινίδης Π., Μπινιχάκης, Δεληθωμαϊδης (91 Βασιλείου), Ανωγιαννάκης, Γουργιώτης, Βλάχος, Καπετανάκης

ΠΟΑ: Συνάνης, Χαλκιαδάκης, Μαρκάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης Γ.Ν., Βενιανάκης (77 Μιχελακάκης), Φραγκιαδάκης (62 Συσκάκης), Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης Γ.Μ., Βλαστός (91 Χατζηανδρέου), Γιακουμάκης Π.

Keywords
Τυχαία Θέματα