Άντονι Ντέιβις: «Θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Περιμένοντας με αγωνία τη λοταρία του ΝΒΑ, ο Άντονι Ντέιβις δουλεύει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ώστε να είναι πανέτοιμος στην προετοιμασία των Ηνωμένων Πολιτειών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Απόψε (31/05, 03:00) ο πρώην παίκτης του Κεντάκι θα μάθει την ομάδα, η οποία πιθανότατα θα τον επιλέξει στην πρώτη θέση του ντραφτ. Ωστόσο στις 5 Ιουλίου θα ενταχθεί στην προετοιμασία

των Η.Π.Α. για τους Αγώνες του Λονδίνου, καθώς συμπεριλήφθηκε στη σχετική προεπιλογή. Τότε θα ξέρει και επίσημα τον σύλλογο του ΝΒΑ, που θα τον επιλέξει, αφού το ντραφτ θα διεξαχθεί στις 28 Ιουνίου στο «Prudential Center» του Νιου Τζέρζεϊ.

Πάντως προτεραιότητά του αποτελεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, αφού δεν έχει σταματήσει τις προπονήσεις, οπότε από τον θρίαμβο του Κεντάκι στο φετινό Final Four. Ο ίδιος, άλλωστε, ήταν ξεκάθαρος σχολιάζοντας τους άμεσους στόχους του:

«Θέλω να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για αυτό κάνω πολλά βάρη και εκτελώ πολλά σουτ σε προπονητικό επίπεδο. Θέλω να αγωνιστώ δίπλα σε αυτά τα παιδιά, που θα φτάσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα