Ανατροπή και «διπλό» για Ζάκυνθο!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Α.Ο. Γλυφάδας πέτυχε η Ζάκυνθος, αφού κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο και ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του πρώτου 45λέπτου.

Με την παρουσία 100 περίπου φιλάθλων διεξήχθη το παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο. Γλυφάδας και της Ζακύνθου, στο γήπεδο του Ελληνικού. Στο δεύτερο μόλις λεπτό, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό!

Ο Στρατάκης έβγαλε με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας μόνο του τον Βασιλόγιαννη και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τη Γλυφάδα. Στο 11' μάλιστα, ο Βασιλόγιαννης έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα

του με δύο γκολ, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Παγούδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 55' μετά από πάσα του Κόντι, ο Σάκης Γεωργίου ισοφάρισε με δυνατό σουτ. Στο 66' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, όταν ο Τριανταφύλλου είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Τρία λεπτά αργότερα, η Ζάκυνθος επωφελήθηκε από το αριθμητικό πλεονέκτημα και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με τον Κόντι! Μετά από κάθετη μπαλιά του κορυφαίου Λιβέρη, ο Κόντι ξεπέρασε και τον Γεωργίου, κάνοντας το 1-2.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι, και η Ζάκυνθος έφυγε από το Ελληνικό με ένα σπουδαίο «διπλό».

Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παγούδης, Παπαδήμας, Κολοτούρος, Παραράς, Βαλεριάνος, Τσιάτσιος (72' Ακιρίμπα), Ταραλίδης, Βασιλόγιαννης, Τσούτσης (46' Καζαντζής), Στρατάκης (80' Κάμπας), Τριανταφύλλου.


ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Γεωργίου Αθ., Λιβέρης, Σαμαράς, Κόντι (73' Τεπετός), Κωστάκης, Κυπαρίσσης (94' Μπάστας), Πέττας, Στρατομήτρος, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου Σ. (87' Τσιριγώτης), Χαρτσιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα