Αναπάντεχη «γκέλα» από την Καλαμαριά

20:56 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ισόπαλο (1-1), έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στον Αετό Σκύδρας, αποτέλεσμα που ήταν η «έκπληξη» της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεπτοκαρίδη, με την εσχάτη των ποινών να έχει κερδίσει ο Αλτίν Χατζί. Στο 39’ ο μοναδικός μέχρι εκείνη τη στιγμή, σκόρερ του αγώνα, Παύλος Λεπτοκαρίδης έκανε την κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ο Μάνθος Πλατάκης εκμεταλλεύτηκε τη δεύτερη ευκαιρία αλλά ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη

και συγκεκριμένα στο 84’, ο Λεκάκης έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Να σημειωθεί πως από το 81’ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Κώστας Καραπατσακίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛ.: Καρατζιοβαλής, Σκέμπης, Βέντζιος (70’ Μωυσιάδης), Καραπατσακίδης, Πλατάκης (79’ Μουρατίδης), Χατζί, Λεπτοκαρίδης, Καραντασιάδης, Λιόνης, Δεμιρτζόγλου, Μπιτέλης.

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Ραβούσης, Ορφανίδης, Κυριακίδης, Πασχώνης (57’ Παπαστεργίου), Μαργιορίδης, Λεκάκης, Σαπανίδης, Παπασυμεών (67’ Κερμενίδης), Μπρέγκου, Ματζιόυνης, Γ. Παπαστεργίου (82’ Οφίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα