«Αλήθειες και ψέματα» από τη Θύρα 13

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων της Θύρας 13, με αφορμή τα όσα έγιναν στο περιθώριο του ντέρμπι, στο ΟΑΚΑ.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι των «αιωνίων», στην οποία αναφέρεται ότι οι οργανωμένοι σύνδεσμοι της Θύρας 13 ήταν οι μόνοι που προσπάθησαν να μην γίνουν επεισόδια τόσο

στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσο και στη Λιβαδειά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προχθές το βράδυ στο ΟΑΚΑ ζήσαμε όλοι μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομάδας μας. Ένας αγώνας που δεν τελείωσε ποτέ, μία διακοπή που βλάπτει μόνο τον Παναθηναϊκό και κανέναν άλλο. Από χθες το μεσημέρι ακούμε στα ραδιόφωνα και τα κανάλια ότι οι οργανωμένοι φταίνε για τα επεισόδια, ότι αυτοί φταίνε για όλα και ότι οι σύνδεσμοι εκτρέφουν τη βία. Τελικά, η υποκρισία και ο θεατρινισμός ορισμένων που δήθεν κόπτονται για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει όρια. Αυτών που θέλουν τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του μόνιμα θύματα και συνεχώς να απολογούνται. Είναι οι ίδιοι που προκαλούν συνεχώς τον κόσμο με τις αποφάσεις τους σχετικά με το ποδόσφαιρο που εξυπηρετούν τα συμφέροντα μόνο μίας ομάδας, είναι αυτοί που λόγω της ανυπαρξίας της διοίκησης της ομάδας μας ασελγούν εις βάρος μας εδώ και πολλά χρόνια. Εμείς, έχουμε να δηλώσουμε σε όλους ότι δεν γεννηθήκαμε θύματα και ότι στο τέλος πληρώνεται ο λογαριασμός.

Αναφορικά, με τα γεγονότα της Κυριακής, δεν έφθαναν τα όσα προηγήθηκαν εις βάρος της ομάδας μας τους προηγούμενους μήνες (άδικη τιμωρία της έδρας, διαιτητικά λάθη, μεταθέσεις αγώνων και αναβολές αγωνιστικών για να ευνοηθεί η βρωμερή ομάδα του λιμανιού, δακρυγόνα στη Λειβαδιά, επιθέσεις στον κεντρικό σύνδεσμο), εκτός από όλα αυτά εκτιμούμε ότι υπήρχε για την Κυριακή που μας πέρασε ένα οργανωμένο σχέδιο για να γίνουν τα επεισόδια που μόνο μία ομάδα βολεύουν. Σχέδιο ενορχηστρωμένο από τα γνωστά κέντρα-παράκεντρα που λυμαίνονται τον ελληνικό αθλητισμό, εκπονημένο από υψηλόβαθμους αξιωματούχους που τώρα νίπτουν τας χείρας τους, καλυπτόμενοι από λαλίστατους εκπροσώπους τύπου. Και για να μην μακρηγορούμε έχουμε να δηλώσουμε ότι ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ. Κανείς άλλος δεν μας βοήθησε να αποτραπούν και να σταματήσουν αυτά που για όλοι τώρα μας κατηγορούν.

Συγκεκριμένα:

1. Με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις μας επισημάναμε σε όλα μας τα μέλη να μην απαντούν σε καμία πρόκληση της αστυνομίας για το καλό της ομάδας και πριν από το ντέρμπι και πριν το παιχνίδι της Λιβαδειάς.

2. Πριν από το παιχνίδι στη Λιβαδειά επικοινωνήσαμε με την ΠΑΕ και τους ενημερώσαμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα θα προκαλούσαν και θα χτύπαγαν τον κόσμο, θα έκαναν χρήση χημικών ώστε να τιμωρηθεί η ομάδα, όπως και έγινε.

3. Μετά την αναίτια επίθεση της αστυνομίας στον κεντρικό σύνδεσμο, για να μην γενικευτεί

Keywords
Τυχαία Θέματα