Αλέγκρι: Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι

11:02 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στον επαναληπτικό του Τορίνο, η Μίλαν κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση αλλά το γκολ του Βούτσινιτς έστειλε την πρωταθλήτρια Ιταλίας εκτός τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας αλλά με το κεφάλι ψηλά όπως σημείωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σε δηλώσεις του μετά το 2-2 κόντρα στην Γιουβέντους, ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Η Μίλαν αποκλείστηκε με το κεφάλι ψηλά. Είμαι χαρούμενος με την απόδοση των παικτών. Είναι κρίμα που δεν κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, αλλά

επέστρεψαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί για καιρό. Στην παράταση ήμασταν πολύ κουρασμένοι, είχαμε καταναλώσει πολλή ενέργεια και δεν μπορούσαμε να κάνουμε επίθεση. Θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου καθώς έχουμε τέσσερις μέρες για αποθεραπεία. Κάποιοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν απόψε, ενώ κάποιοι άλλοι αγωνίστηκαν λίγο όπως ο Νοτσερίνο και ο Ιμπραΐμοβιτς. Είμαι αισιόδοξος για τα παιχνίδια που ακολουθούν καθώς η ομάδα έπαιξε καλά απόψε".

Πλέον η Μίλαν στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι κόντρα στην Ρόμα λίγο πριν πέσει στην μάχη για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα