Ακριβότερος tight end o Gronkowski των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς

02:57 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Νέο εξαετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Rob Gronkowski με τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος Gronkowski θα εισπράξει 55.23 εκατομμύρια δολάρια για εξαετή επέκταση της συνεργασίας με τους «πατριώτες». Μάλιστα γίνεται ο ακριβότερος tight end σε όλη την ιστορία του NFL! Όλα αυτά, ενώ είχε δύο ακόμα χρόνια στο τωρινό του συμφωνητικό, που υπέγραψε σαν rookie.

Κανονικά θα πληρωθεί ο τραυματισμένος Terrell Suggs

Αν και τραυματίστηκε παίζοντας… μπάσκετ, ο Terrell Suggs θα εισπράξει και τα 9.5 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία προβλέπονται από το συμβόλαιό του για το 2012. Σε αυτή την απόφαση προχώρησαν οι Μπάλτιμορ Ρέιβενς, που απέκτησαν παράλληλα τον έμπειρο guard, Bobbie Williams. Ο 35χρονος Αμερικανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Στον Λευκό Οίκο οι Νιου Γιορκ Τζάιαντς

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama, υποδέχθηκε τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς στον Λευκό Οίκο. Φυσικά αποθέωσε ξεχωριστά τον Eli Manning τιμώντας τους κάτοχους του Super Bowl.

Θέλει συμβόλαιο ο o Darrelle Revis

Το Σεπτέμβριο του 2010 ο cornerback των Νιου Γιορκ Τζετς, Darelle Revis, υπέγραψε επταετές συμβόλαιο. Πλέον απαιτεί νέο, ώστε να ολοκληρώσει στους Νεοϋορκέζους την καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ενδέχεται να μείνει ελεύθερος σε δύο χρόνια όντας 28χρονος, αλλά θέλει να σιγουρέψει την παραμονή στους Τζετς μέχρι το τέλος της καριέρας του. Μάλιστα έχει ήδη μείνει εκτός της προετοιμασίας της ομάδας του δύο φορές, λόγω απαίτησης νέου συμβολαίου.

Στους Κολτς ο Justin King

Σαν free agent αποκτήθηκε ο cornerback, Justin King, από τους Ιντιανάπολις Κολτς. Ο πρώην παίκτης των Σέιντ Λούις Ραμς είχε 63 tackles και ένα sack το 2011, στην καλύτερή του σεζόν.

Αγωνία για την παραμονή του Cliff Avril

Το μέλλον του defensive end, Cliff Avril, στους Ντιτρόιτ Λάιονς γίνεται ολοένα και πιο αμφίβολο. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν «κολλήσει» και ο 26χρονος Αμερικανός πλησιάζει στο free agency, όπου θα ενταχθεί τη νέα σεζόν, αν δεν υπογράψει μέχρι τις 16 Ιουλίου.

«Καθαρίζουν» το όνομά τους οι Νιου Ορλίνς Σέιντς

Οι Νιου Ορλίνς Σέιντς προσέλαβαν τον πρώην πράκτορα του FBI, Louis Freeh. Σκοπός των «αγίων» είναι η απεμπλοκή, όσο αυτό είναι δυνατό, του ονόματός τους από το σκάνδαλο περί τιμολόγησης τραυματισμών.

Τέταρτος draftee στους Ρέιντερς

Τον linebacker, Mike Burris, «δέσμευσαν» με συμβόλαιο οι Όκλαντ Ρέιντερς. Πρόκειται για επιλογή ντραφτ τέταρτου γύρου, ενώ αποτελεί τον τέταρτο rookie που υπογράφει με τους Ρέιντερς. Εκκρεμούν δύο ακόμα.

«Έκλεισαν» Brockers οι Ραμς

Τετραετές συμβόλαιο στον defensive tackle, Michael Brockers, ανακοίνωσαν οι Σέιντ Λούις Ραμς. Θυμίζουμε πως ήταν 14ος στη συνολική κατάταξη του φετινού ντραφτ.

Καθυστέρηση στο ζήτημα των διαιτητών

Δεν έχουν υπάρξει επαφές του NFL με τους ρέφερι του AFL, παρά τις αντίθετες φημολογίες. Προφανώς η λίγκα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές της, αν δεν θέλει να ξε

Keywords
Τυχαία Θέματα