Πυροδοτείται το κλίμα στο Impact Wrestling

02:07 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Νέες εξελίξεις καταγράφηκαν αναφορικά με τη… σχέση του AJ Styles με την πρόεδρο του ΤΝΑ, Dixie Carter, στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Impact Wrestling.

Άλλωστε ο Christopher Daniels άφησε σημαντικά υπονοούμενα για την ερωτική ζωή της Carter. Εν τέλει ο AJ, που κατηγορείται για σύναψη σχέσης με την πρόεδρο, παρενέβη και απέτρεψε τα χειρότερα. Μάλιστα η κόντρα προκάλεσε 6-men tag team

main event.

Στο ίδιο το ματς, όμως, ξεχώρισε ο Sting, ο οποίος πανηγύρισε με τη ζώνη του πρωταθλητή, αφού εξασφάλισε τη νίκη. Στο μεσοδιάστημα είχε προστεθεί ο ίδιος και ο Bobby Roode στον αγώνα, όπως και ο Kurt Angle. Φυσικά ο τρόπος που δέχθηκε την επιτυχία δεν άρεσε στον Καναδό κάτοχο του τίτλου του ΤΝΑ.

Ακόμα, ο Devon παρέμεινε TV Champion έχοντας τον Garett Bischoff στο πλευρό του. Συγκεκριμένα κέρδισε σε ματς τίτλου τον Robbie E., που είχε δίπλα τον Robbie T. δίπλα του. Από την πλευρά του, ο Crimson διατήρησε το αήττητό του επικρατώντας του X-Division Champion, Austin Aries, σε non-title match.

Χωρίς αγώνα συνεχίστηκε η κόντρα του Bully Ray με τον Joseph Park. Άλλωστε οι δύο παλαιστές θα λύσουν στο Slammiversary τους λογαριασμούς τους.

Τέλος, η Brooke Tessmacher εξασφάλισε την ιδιότητα της πρώτης διεκδικήτριας στην κατηγορία Knockout με νίκη σε Four-Way. Το τελικό pin ήταν σε βάρος της Mickie James, που είχε μόλις εξοντώσει τη Velvet Sky.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Crimson κέρδισε τον Austin Aries.
Η Brooke Tessmacher κέρδισε τις Tara, Mickie James και Velvet Sky.
O Devon κέρδισε τον Robbie E.
Οι Sting, AJ Styles & Kurt Angle κέρδισαν τους Kazarian, Christopher Daniels & Bobby Roode.

Keywords
Τυχαία Θέματα