Αίας Σαλαμίνας – Αχαρναϊκός 0-0

20:52 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Μπορεί το σκορ της αναμέτρησης του Αίαντα Σαλαμίνας και του Αχαρναϊκού να έμεινε στο μηδέν, ωστόσο το ματς τα είχε… όλα, αφού χαρακτηρίστηκε από ακυρωθέν γκολ, διαμαρτυρίες, δοκάρι και αποβολή παίκτη.

Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Αίας Σαλαμίνας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Μαγγίνα, ενώ τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα την είχαν οι γηπεδούχοι, όταν στο 70’ ο Στούπης σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 84’ ο Μυρίλλας πέτυχε γκολ το οποίο, όμως,

ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ ένα λεπτό αργότερα (85’) ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Αίαντα με 10 παίκτες.

Ο Αχαρναϊκός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ωστόσο ο βαθμός της ισοπαλίας τον διατήρησε στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μότος, Σιέρρας, Χατζηγιαννάκος, Κωνσταντινίδης, Μαριόλης, Μυρίλλας, Αντωνίου (80' Μαντζιούρας), Ανδριανόπουλος, Μερμύγκης (85' Φατόλιας (88' λ. τρ. Παπακωνσταντίνου)), Σιδέρης, Στούπης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μάναλης, Μαγγίνας, Μπίρης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Νταβαρίνος, Ζούμας (55' Φελέκης), Δημάκης, Λαναράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα