Κόρινθος – Χαλκίδα 3-1

19:53 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Η Κόρινθος ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Χαλκίδα, της οποία επικράτησε με 3-1, ενώ το ματς σημαδεύτηκε από ολιγόλεπτη διακοπή, λόγω της εισόδου του προέδρου των φιλοξενούμενων στον αγωνιστικό χώρο.

Από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι η Κόρινθος και συγκεκριμένα σε μόλις 11 λεπτά. Στο 37’ έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητριάδη, το οποίο κέρδισε ο Σαγανάς.

Στο 44’ ο Λουμπαρδέας με μακρινό σουτ διεύρυνε το δείκτη του σκορ σε 2-0,

ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Δημητριάδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το 3-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47’, υπήρξε οκτάλεπτη διακοπή στο ματς, διότι ο πρόεδρος της Χαλκίδας Ταρνανάς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενος για κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Λέκκας. Ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» απειλούσε ότι θα πάρει την ομάδα του και θα αποχωρήσει και στη συνέχεια αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον πάγκο της ομάδας του.

Το συγκεκριμένο γεγονός υπήρξε αιτία να πέσει ο ρυθμός του αγώνα, ωστόσο παρότι η Χαλκίδα στο 65’ έμεινε με 10 παίκτες, ύστερα από την αποβολή του Λέκκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 76’ κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με γκολ του Καφαντάρη.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σουλουλίδης, Μπιτσάκος, Τσούκης, Παπαευθυμίου, Βανγκελί (91' Μπαλτζής), Σπυρόπουλος, Τσιώκος, Λουμπαρδέας, Σεϊτάι (85' Ζάρκος), Δημητριάδης, Σαγανάς (85' Νιάρος).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Τοπαλίδης, Καλλιμάνης, Πέτσης, Παστός (58' Μπιρμπίλι),, Νικολόπουλος, Μπακρής (46' Γκιόκας), Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Θωμάς, Καρακατσάνης (66' Καφαντάρης), Λέκκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα