«Αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό η Αθλέτικ

01:23 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

Η εκπληκτική πορεία της Μιράντες στο φετινό Κύπελλο Ισπανίας φαίνεται πως θα διακοπεί, αφού αυτή ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά.

Η βασκική ομάδα έχει 23 Copa Del Rey, υστερεί μονάχα των 25 της Μπαρτσελόνα, και 35 συνολικές παρουσίες σε τελικούς. Αν δεν καταγράψει τεράστια έκπληξη στον επαναληπτικό η Μιράντες, τότε η Αθλέτικ θα συμπληρώσει 36 τελικούς Κυπέλλου.

Στο Municipal de Anduva, ο Φερνάντο Λορέντε βρήκε δύο φορές δίχτυα και πρόσφερε σκορ...

πρόκρισης στην ομάδα του. Ο 26χρονος επιθετικός διαμόρφωσε τα 1-0 και 2-0, στο 18ο και 27ο λεπτό, αντίστοιχα. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Λαμπάρι μείωσε σε 2-1 και έδωσε μερικές ελπίδες στην Μιράντες για την ανατροπή στο Μπιλμπάο.

Πάντως το έργο της ομάδας που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας παραμένει δύσκολο. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου.

Μιράντες: Πέρεζ, Κανέδα, Κοράλ, Φερνάντεζ, Γκαρμέντια, Μάρτινς, Γκάρο (55' Λαμπάρι), Μουνέτα (71' Άνχελ), Μουχίκα, Ινφάντε, Αρόγιο (66' Μπόρελ).
Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραϊζόζ, Ιραόλα, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτ, Χάβι Μαρτίνεζ, Σουσαέτα (77' Λόπεζ), Ιτουράσπε, Άντερ, Λορέντε, Όσκαρ, Μουνιέιν (88' Πέρεζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα