ΑΕΛ Καλλονής: «Η Μήτση διαμόρφωσε αποτέλεσμα»

Έγγραφη καταγγελία απέστειλε η ΑΕΛΚ στην ΚΕΔ για τη διαιτησία της Μήτση στο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Η ομάδα της Λέσβου έχει πολλά παράπονα από την αντιμετώπιση της διαιτησίας στα τελευταία ματς, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής (13/05) με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Έτσι, η διοίκηση αποφάσισε να στείλει έγγραφη καταγγελία στην ΚΕΔ για τις αποφάσεις της Θάλειας Μήτση…

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Μετά από ενημέρωση που είχαμε από τον Πρόεδρο της ομάδας

μας και τη δέσμευσή του να μην ασχοληθούμε πλέον με τη Διαιτησία, έπειτα και από την τιμωρία μας, για την καταγγελία στη Διαιτησία του αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είχαμε αποφασίσει πως δε θα μιλήσουμε ξανά για ζητήματα που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Σήμερα όμως δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς με τη Διαιτησία της κας Μήτση εις βάρος μας.

Δεν καταγγείλαμε άμεσα την κ. Μήτση, διότι θέλαμε να δούμε πρώτα το βίντεο του αγώνα και μετά να προβούμε στην καταγγελία μας.

Πράγματι, βλέποντας το βίντεο αρκετές φορές, επιβεβαιώθηκαν οι απόψεις μας, και προς τούτο ζητήσαμε και από τον Πρόεδρο της ομάδας μας ο οποίος βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό και ο οποίος είδε τον αγώνα από το βίντεο, έγινε έξαλλος με τις αποφάσεις της Διαιτητού εις βάρος της ομάδας μας και συμφώνησε να στείλουμε την παρακάτω Επιστολή - Καταγγελία, θέλοντας να προφυλάξει την ομάδα μας, από τέτοιες κακές Διαιτησίες στο άμεσο μέλλον.

Το ποτήρι ξεχείλισε, η υπομονή μας εξαντλήθηκε, οι αρμόδιοι πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους και να κρατήσουν την διαιτησία στο ύψος της. Το ότι δεν διαμαρτυρηθήκαμε τόσο καιρό από τις συνεχείς κακές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας μας, έγινε εσκεμμένα και δεν θέλουμε να ληφθεί ως αδυναμία μας.

Η ομάδα μας στο Β' γύρο του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις έχει κάνει βαθμολογική συγκομιδή που τη φέρνει να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στα playoffs και θα την επιτρέψουν να ελπίζει σε συμμετοχή της στη Superleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δυστυχώς όμως, η πορεία μας αυτή ανακόπτεται από συνεχή διαιτητικά ολισθήματα και σε καμιά περίπτωση δε θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι... εσκεμμένες τρικλοποδιές.

Εδώ και ένα μήνα περίπου, τα διαιτητικά λάθη είναι συνεχή και επαναλαμβανόμενα και όλως τυχαίως μόνο εις βάρος μας, έχοντας μάλιστα και βαθμολογικές επιπτώσεις. Στη Λάρισα μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 0-1 που θα καθόριζε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα και τις βαθμολογικές ισορροπίες. Εσκεμμένα, δεν μιλήσαμε δημόσια, για να μη θεωρηθεί ότι θέλαμε να «επηρεάσουμε» καταστάσεις.

Χθες όμως, η κ. Μήτση, προστατευόμενη και ευνοούμενη της Κ.Ε.Δ., και θεωρούμενη και Διαιτητής «με μέλλον», επηρέασε και διαμόρφωσε με τις αποφάσεις της, σε τέτοιο βαθμό το αποτέλεσμα που είναι αδύνατο να παραμείνει κανείς απαθής.

Κατ' αρχάς, μάλλον δεν έχει καταλάβει το πρώτο μάθημα που γίνεται στις σχολές διαιτησίας, ότι ο Διαιτητής δεν είναι ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Η κα Μήτση όμως, δι

Keywords
Τυχαία Θέματα