Μαντσίνι: «Με φαντάζομαι και στο μέλλον στη Μάντσεστερ Σίτι»

Έτοιμος για νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι δηλώνει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «σίτιζενς» το 2009 και έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο μαζί τους. Ωστόσο, έχοντας οδηγήσει την Μάντσεστερ στον πρώτο τους τίτλο μετά από 40 χρόνια ο Μαντσίνι είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί με την διοίκηση για ένα νέο συμβόλαιο…

«Δεν έχω συζητήσει μαζί τους για νέο συμβόλαιο, αλλά είμαι χαρούμενος

που δουλεύω εδώ. Υπάρχει η βάση για να συζητήσουμε. Ο σεϊχης Μανσούρ μου έστειλε μήνυμα για συγχαρητήρια. Ήταν πολύ χαρούμενος. Το να κερδίσω τίτλους μακριά από την Ιταλία είναι το όνειρό μου», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 47χρονου προπονητή των «γαλάζιων» στην εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport».

Παράλληλα, ο Μαντσίνι πρόσθεσε ότι θα ήθελε να δουλέψει και αλλού στην Ευρώπη, σε κάποια φάση της καριέρας του. «Μια ημέρα θα ήθελα να κερδίσω το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και έναν τίτλο στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα. Υπάρχουν σύλλογοι που έχουν γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο. Είμαι έτοιμος για όλα, όμως τώρα σκέφτομαι μόνο την Σίτι», ανέφερε σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα