Νέες προσφορές από τον ΣΕΠΚ για το διεθνές σεμινάριο

Προνομιούχες τιμές για τα μέλη του εξασφάλισε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης σε γνωστά ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Εν όψει του διεθνούς σεμιναρίου «Φαίδωνας Ματθαίου», που θα διεξαχθεί φέτος στη συμπρωτεύουσα το διάστημα 29/06-01/07 και στο οποίο θα μιλήσουν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, Αντρέα Τριντσιέρι, Βασίλης Φραγκιάς και Στέργιος Κουφός, ο ΣΕΠΚ ήρθε σε συμφωνία με ακόμα δύο ξενοδοχεία

για την εξασφάλιση έκπτωσης σε μέλη του που θα θελήσουν να διαμείνουν σε αυτά.

Η ανακοίνωση: «Το «Makedonia Palace» προσφέρει 30 δωμάτια (75 ευρώ ανά διανυκτέρευση το μονόκλινο και 85 ευρώ ανά διανυκτέρευση το δίκλινο). Στην τιμή υπολογίζεται αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ, φόροι και υπηρεσίες ξενοδοχείου. Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν απευθείας από τους συμμετέχοντες έως τις 04/06 στο 2310897197. Το ξενοδοχείο «ABC» διαθέτει δωμάτια μονόκλινα (52 ευρώ) και δίκλινα (64 ευρώ). Στην τιμή περιλαμβάνονται πρωινό και φόροι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν φαξ (2310-276542) ή e-mail ([email protected]) αναγράφοντας τον κωδικό BASKET12, αναφέροντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, τον τύπο δωματίου, τις ακριβείς ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα