ΑΕ Κως –Μελίσσια 0-2

Ήττα που την οδηγεί στον υποβιβασμό γνώρισε η Κως εντός έδρας από τα Μελίσσια με 2-0, τα οποία ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τα Μελίσσια για να «καθαρίσει» το ματς. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ. Μόλις στο 9’ ο Ταβλαδωράκης έκανε το 1-0 για τα Μελίσσια, ωστόσο, η Κως είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, αλλά το σουτ του Σιώμου στο

11’ κατέληξε στο δοκάρι.

Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα, ο Πατσιαβούρας έκανε το 2-0 και παρότι από το 72’ οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Αντωνόπουλου, η Κως δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης,Τσάτσας (70' Πης), Ιωαννίδης, Χατζηαντωνίου, Αχμέτ, Μπιρμπίλης, Φυτάς, Εμμανουήλ, Βάσης (67' Παρασκευάς), Οικονόμου, Σιώμος

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Αντωνόπουλος, Κοκότης, Ιωσήπου, Τζανετέας, Κωνσταντόπουλος, Πατσιαβούρας (79' Πλεξίδας), Μποτωνάκης, Ατσάλης (56' Νικόλα), Ρήγας (88' Κουλούρης), Ταβλαδωράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα